Sorum var Çok korktum kızlar😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Çok korktum kızlar😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,849 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok korktum kızlar😔😔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Cok çok sagl cnm ins bizim bebis de bekler o kadar cnm artk yatıp dinlecegim bol bol da dua edeceğim kuzum sizin gibi tatlış annelerin duaları da korur bizleri çok sagl meleğim
Rica ederim canım bizim burda biribirimize cok destek oluyoruz inşaAllah bende dua edceyim inşaAllah vaktinde gelir bebişin kuzum endişe etme 🤲 bende bu gün kontrole gidecem oğluşumu görmeye inşaAllah hayırlı haberler duyarız bizdə🤗

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Benim bir aya yakın iki günde bir sancım çıkıyordu sürekli serumla ilaçla durduruyorlardi doğumu hiç acilmam olmadı bazen enfeksiyon yada başka ağrıdan da nstde sancı çıkabilir içini ferah tut hiç korkma çok şükür herşeyi kontrol altına alabiliyorlar
Sagl kuzum şükür açılma var diyince ben korktum dün ama şuan şükür iyiyiz bakalım hayırlısı olsun inşallah tatlım hakkımız da çok sagl cnm ❣️

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Sagl kuzum şükür açılma var diyince ben korktum dün ama şuan şükür iyiyiz bakalım hayırlısı olsun inşallah tatlım hakkımız da çok sagl cnm ❣️
4 cm açılma olup sezeryana girenide duydum korkma içini ferah tut canm sadece hareketlerine dikkat et hurmadanda uzak dur açılma olsun diye özellikle tüketenler oluyor

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canım bizim burda biribirimize cok destek oluyoruz inşaAllah bende dua edceyim inşaAllah vaktinde gelir bebişin kuzum endişe etme 🤲 bende bu gün kontrole gidecem oğluşumu görmeye inşaAllah hayırlı haberler duyarız bizdə🤗
İns kuzum yemek yiyip git cbm hareketleri çok önemli sonra sorun var diyorlar bebis uyusa bile sagl balım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

4 cm açılma olup sezeryana girenide duydum korkma içini ferah tut canm sadece hareketlerine dikkat et hurmadanda uzak dur açılma olsun diye özellikle tüketenler oluyor
Yok kuzum yok daha haftam küçükken canım istedi diye bir kaç tane yemiştim cnm sonra burda öğrenince hemen yemeyi bıraktım daha da ağzıma sürmedim kuzum inş sezeryanlik bir durumum olmaz cnm normal doğum istiyorum ya ama en az iki hafta daha dursun dedi doktorlar daha iyi olur erken dogum sayılmaz diye işte bir cm açıklıkla durur mu hiç bilgim yok cnm o beni telaş yaptı sadece çok sagl güzel fikirlerin için cnm hurmadan da doğuma kadar uzak duracağım balım başka neyden uzak durmam lazım acaba kuzum

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
İns kuzum yemek yiyip git cbm hareketleri çok önemli sonra sorun var diyorlar bebis uyusa bile sagl balım

Yok kuzum yok daha haftam küçükken canım istedi diye bir kaç tane yemiştim cnm sonra burda öğrenince hemen yemeyi bıraktım daha da ağzıma sürmedim kuzum inş sezeryanlik bir durumum olmaz cnm normal doğum istiyorum ya ama en az iki hafta daha dursun dedi doktorlar daha iyi olur erken dogum sayılmaz diye işte bir cm açıklıkla durur mu hiç bilgim yok cnm o beni telaş yaptı sadece çok sagl güzel fikirlerin için cnm hurmadan da doğuma kadar uzak duracağım balım başka neyden uzak durmam lazım acaba kuzum
Tamam canım 😍😍

D

Demt

Guest
Doktorun verdi ise iç kuuzm yoksa o lanet enfeksiyon doğumda başına iş açacaak 🤦🏻‍♀️

Ya kuzm gitme nereye gidiyorsun ben senin eski hesabını sileyim aynı e posta ile başka hesap aç olur mu..
Sagol canim sen bana söyle tarif et ben kendim kapatırım sonra yine açmayı bi denicem iki dakka Bi anlatirmisin sana zahmet

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Sagol canim sen bana söyle tarif et ben kendim kapatırım sonra yine açmayı bi denicem iki dakka Bi anlatirmisin sana zahmet
Kuzum kullanıcı adını yaz şifreni gir şifre yalnis diyorsa şifremi unuttum de e maile mesaj gelecek e maildeki gelen linke tıkla yeni şifre olustur diyecek yine olmuyorsa başka hesap aç o zaman benimde böyle olmuştu olmadı benim telefon sifirlanmisti

Tüm sayfalar yüklendi.