Cok kötü diş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizem sonmez tarafından oluşturulan Cok kötü diş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 754 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok kötü diş ağrısı
Konbuyu başlatan Gizem sonmez
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizem sonmez

Hiva

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba dişim cok fena ağrıyo ve hamilelikte hic bisey yapilmiyo doğal yolla azaltan başa çıkan varmı diş ağrısıyla cok kötüyüm 😔
Canım çok iyi anlıyorum seni valla bende bütün hamileliğim boyunca çektim taki bir video karsima çıkana kadar gerçekten uyguladım çok güzel azalma oldu şöyle yap biraz sirke bir cay kaşığı karbonat biraz tuz ilik olana kadar birazda kaynat ilik olunca iki üç kere gargara yap o kadar güzel rahatlıyor gerçekten dış ağrısı dayanilacak gibi değil Rabbim sifa versin

Gizem sonmez

Kayıtlı Üye
rank
Su, karbonat, tuz, sirke. Tencerede çok hafif ısıt, gargara yap canım şifa olsun inşallah.
Teşekkür ederim denicem inşallah faydasi olur canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım çok iyi anlıyorum seni valla bende bütün hamileliğim boyunca çektim taki bir video karsima çıkana kadar gerçekten uyguladım çok güzel azalma oldu şöyle yap biraz sirke bir cay kaşığı karbonat biraz tuz ilik olana kadar birazda kaynat ilik olunca iki üç kere gargara yap o kadar güzel rahatlıyor gerçekten dış ağrısı dayanilacak gibi değil Rabbim sifa versin
Cok pişman oldum zamaninda cektirmedim kurtulurdum erteledim 33. haftadayim dogumdan sonra inşallah halledicem canım teşekkür ederim

Cok pişman oldum zamaninda cektirmedim kurtulurdum erteledim 33 haftadayim dogumdan sonra inşallah halledicem canım teşekkür ederim

Gizem sonmez

Kayıtlı Üye
rank
Zeytin köy ağrıyan dişine bastır geçer
Tamam canim saol

Zeytini çekirdeğinden ayırıp ağrıyan dişine koy canım parol iç tuzlu suyla gargara yap bunlar geçirebilir
Parol ictim zeytinide denicem birazdan canım saol

Zeytini çekirdeğinden ayırıp ağrıyan dişine koy canım parol iç tuzlu suyla gargara yap bunlar geçirebilir
Parol ictim zeytinide denicem birazdan canım saol

Tüm sayfalar yüklendi.