Cok kotuyum 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Cok kotuyum 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,793 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok kotuyum 😣
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme Allah büyüktür bnde 37+3 doktorumu degştrdim iyikide degştrdim bnde hiç bilmediğim Dr gittim o kdr iyi çıktı ki Dr inşallah senin karşına da öyle biri çıkar rabbim bebeğimi sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Amin canim benim aminn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Can insallah yaxsi olar amma evdekiler dövletde yatmani isddeyirdise evelden niye özele aparir? Senin pisxologiyani duwinsunler hec olmaya bir hekime.verdiw alib sora bawqasi yana getmek.hamile.qadini rahatsiz edir pisxologiyasin pozur
Inan o qeder eseblerim pozulub o qeder stres icindeyem ne bilim bawimin agrisi 4 gundu kecmir

Kız sakin ol gebeliğim boyunca şansıma kaç doktor gezdim artık sinirimden ağlıyordum ben nerde doğum yapacam hangi doktorda diye 30 haftada doktor değiştirdim en son içini ferah tut aklındakileri sor emin değilsen güvenmezsen başka doktora gidersin 🙏😊
Inwallah canim teki menimde qismetime yaxsi hekim cixsin inwallah🤲🏻

Anladım kuzum sen düşünme bunları inşallah dogumunda anlayışlı iyi insanlar çıkar karşına 🌼bak bende devlette yaptım canım Allah'a şükür okadar dua ettim ki karşıma çok iyi bı ebe çıktı özele gitsem okadar ilgilenmezdi benim normal oldu şu istedim belki sezeryan olur diye su veremem canım ama seni çok iyi anlıyorum dedi gitmiş bı bez islatmis dudaklarımı felan sildi ben sanciya dayanamıyorum yapamicam dedim hayır sen yapacaksın sen guclusun bak az kaldı birazdan bütün ağrılar acılar gecicek ben sana güveniyorum diye beni hep motive etti hakkını asla oduyemem Allah razı olsun sende korkma canım doğumdan her insanın bünyesi aynı olmuyor ben sezeryandan çok korkuyordum ama etrafımda normal doğum yapma yok şöyle beter yok ağrı şöyle yok sukadar saat çektim yok dikislerim tutmadı açıldı diyorlardı ama ben ısrarla normal doğum olmak istedim olduda çok şükür sabah 6 gibi hafif hafif ağrılar başladı öğlen 1 de hastaneye gittim 4 cm açılmayla sonra saat 4 te bebeğim oldu yani sadece 3 saat sürdü şiddetli sancı ve doğum suni sancı bile takmadilar kendi sancin çok kuvvetli diye en son doğuma yakın 10 cm acilmada taktılar sancılar sık gelsin diye tabi her doğum zor ama düşünme bunları şimdi canım bende ilkte korkuyordum ama kendime okadar şaşırdım ki hastaneye gittiğimde ebe bugün doğurmak istermisn geliyor diyince valla korku gitti resmen sadece çok heycanliydim rabbim sana benim doğumdan bile kat kat kolayını nasip etsin canim bu arada ilk bebegimdi
Cok tewekur ederim canim amin allahim aminn rabim yardimcimiz olsun inan o kadar cok korkuyorum ki artik doktoru birakdim doguwdan korkuyorum😣😥

Canım benim hiç stres yapma. Normal mi sezaryen mi olacak doğumun? Birde özelde mi devlette mi?
Canim normal olsun istedim her wey cok wukur iyi dedi hic bi sikintin yok dedi doguw ucun bebekde bawdan geliyor baw hissesi orda dedi eskiden ozele gidiyordum butun muayinelerimi orda yaptiriyordum sonra evdekiler dedi ozel cok pahali devlete gidelim son anda deyiwdirdiler😣😣o yuzden hic bi doktora guvenemiyorum 😣😣

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Niye degistirdin doktorunu kuzum
Kizlar son anda doktorumu deyiwmek zorunda kaldim ve hic tanimadigim bi doktora gidiyorum kafamda minlerle soru minlerle bi weyler dolawiyor ne yapacagimi bile bilmiyorum nasil bi doktor oldugunu bile bilmiyorum bu gun onunla konuwmaga gidicem inwallah ki iyi bi yanit alirim ondan dogumum yaklawdikca cok fene korkmaga bawladim o kadarcok heyecan stres korku var ki icimde ne yapacagimi bilmiyorum 😥😥😥rabimden duzgun yolu diliyorum 🤲🏻🤲🏻sadece bawka hic bi wey istemiyorum bebeyimi sag salim alayim kucagima gerisi her kes bow benim icin dogum korkusuda var cok kotu allahim sen yardim et ne yapayim 😣😣34+2 gunluyuz

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar son anda doktorumu deyiwmek zorunda kaldim ve hic tanimadigim bi doktora gidiyorum kafamda minlerle soru minlerle bi weyler dolawiyor ne yapacagimi bile bilmiyorum nasil bi doktor oldugunu bile bilmiyorum bu gun onunla konuwmaga gidicem inwallah ki iyi bi yanit alirim ondan dogumum yaklawdikca cok fene korkmaga bawladim o kadarcok heyecan stres korku var ki icimde ne yapacagimi bilmiyorum 😥😥😥rabimden duzgun yolu diliyorum 🤲🏻🤲🏻sadece bawka hic bi wey istemiyorum bebeyimi sag salim alayim kucagima gerisi her kes bow benim icin dogum korkusuda var cok kotu allahim sen yardim et ne yapayim 😣😣34+2 gunluyuz
Korkma canım ne kadar korkarsa kork herşey olacağına varıyor ilk hamileliğimde senin gibi çok korkuyordum endişeliydim ne yaptıysam olması gerektiği gibi oldu bazı şeylerin önüne geçemiyorsun dua et rabbim sana emanet ediyorum kendimide bebeğimide de gerisini düşünme bile rabbim iyi doktorlara denk getirsin şimdi nerde yapcam nasıl yapcam hiçbirşey yok kafamda inan bir şekilde yapcam kolaylıkla hayirla iyi insanlara denk geliyim doğumunda diye dua ediyorum

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Niye degistirdin doktorunu kuzum
Ewimin aylesi deyiwdi canim

Korkma canım ne kadar korkarsa kork herşey olacağına varıyor ilk hamileliğimde senin gibi çok korkuyordum endişeliydim ne yaptıysam olması gerektiği gibi oldu bazı şeylerin önüne geçemiyorsun dua et rabbim sana emanet ediyorum kendimide bebeğimide de gerisini düşünme bile rabbim iyi doktorlara denk getirsin şimdi nerde yapcam nasıl yapcam hiçbirşey yok kafamda inan bir şekilde yapcam kolaylıkla hayirla iyi insanlara denk geliyim doğumunda diye dua ediyorum
Amin canim benim aminn🤲🏻

Amin canim benim aminn

Inan o qeder eseblerim pozulub o qeder stres icindeyem ne bilim bawimin agrisi 4 gundu kecmir

Cok tewekur ederim canim amin allahim aminn rabim yardimcimiz olsun inan o kadar cok korkuyorum ki artik doktoru birakdim doguwdan korkuyorum😣😥

Canim normal olsun istedim her wey cok wukur iyi dedi hic bi sikintin yok dedi doguw ucun bebekde bawdan geliyor baw hissesi orda dedi eskiden ozele gidiyordum butun muayinelerimi orda yaptiriyordum sonra evdekiler dedi ozel cok pahali devlete gidelim son anda deyiwdirdiler😣😣o yuzden hic bi doktora guvenemiyorum 😣😣
Korkma canım bak bol bol dua et bol bol Yasin oku bende dua edicem inşallah bı sancida dogrursun 🙏🤲

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Devlet e ailesi götürmüş once özele gidiyormuş aile lerde çok biliyor belki kadın sevdi elektrik tuttu anlaşıyor doktorla bilmiş herkes her kafadan bi ses müdahale ediyorlar ben kendi aile yakinlarima eşimin ailesine bile söylemiyorum hastane giderken doktor beni yönlendiriyor o bana yeter
Anladım canım onunkiler beni benden alıyor zaten. En güzelini yapıyorsun

Amin canim benim aminn

Devlette gittiğin Dr girmiyor zaten doğuma kuzum. Acildeki drlar yapıyor doğumu. Hiç sıkma canını ben üç doğumu da devlette yaptım. Şükür bir sıkıntı yaşamadım sende yaşamazsın inşallah 🙏

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım bak bol bol dua et bol bol Yasin oku bende dua edicem inşallah bı sancida dogrursun 🙏🤲
Cok sagol canim menim allah razi olsunn💋🤲🏻

Devlette gittiğin Dr girmiyor zaten doğuma kuzum. Acildeki drlar yapıyor doğumu. Hiç sıkma canını ben üç doğumu da devlette yaptım. Şükür bir sıkıntı yaşamadım sende yaşamazsın inşallah 🙏
Inwallah canim🤲🏻😣

Inwallah canim🤲🏻😣

Benim sürekli gittiğim doktor gelmişti canım ebeler yaptırdı bir al olunca ama ilk gittiğimde ve dikiş atmaya kendi doktorum gelmişti

Benim sürekli gittiğim doktor gelmişti canım ebeler yaptırdı bir al olunca ama ilk gittiğimde ve dikiş atmaya kendi doktorum gelmişti
Normal olunca

Tüm sayfalar yüklendi.