Amin canim benim aminnÜzülme Allah büyüktür bnde 37+3 doktorumu degştrdim iyikide degştrdim bnde hiç bilmediğim Dr gittim o kdr iyi çıktı ki Dr inşallah senin karşına da öyle biri çıkar rabbim bebeğimi sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Inan o qeder eseblerim pozulub o qeder stres icindeyem ne bilim bawimin agrisi 4 gundu kecmirCan insallah yaxsi olar amma evdekiler dövletde yatmani isddeyirdise evelden niye özele aparir? Senin pisxologiyani duwinsunler hec olmaya bir hekime.verdiw alib sora bawqasi yana getmek.hamile.qadini rahatsiz edir pisxologiyasin pozur
Inwallah canim teki menimde qismetime yaxsi hekim cixsin inwallahKız sakin ol gebeliğim boyunca şansıma kaç doktor gezdim artık sinirimden ağlıyordum ben nerde doğum yapacam hangi doktorda diye 30 haftada doktor değiştirdim en son içini ferah tut aklındakileri sor emin değilsen güvenmezsen başka doktora gidersin![]()

Cok tewekur ederim canim amin allahim aminn rabim yardimcimiz olsun inan o kadar cok korkuyorum ki artik doktoru birakdim doguwdan korkuyorumAnladım kuzum sen düşünme bunları inşallah dogumunda anlayışlı iyi insanlar çıkar karşınabak bende devlette yaptım canım Allah'a şükür okadar dua ettim ki karşıma çok iyi bı ebe çıktı özele gitsem okadar ilgilenmezdi benim normal oldu şu istedim belki sezeryan olur diye su veremem canım ama seni çok iyi anlıyorum dedi gitmiş bı bez islatmis dudaklarımı felan sildi ben sanciya dayanamıyorum yapamicam dedim hayır sen yapacaksın sen guclusun bak az kaldı birazdan bütün ağrılar acılar gecicek ben sana güveniyorum diye beni hep motive etti hakkını asla oduyemem Allah razı olsun sende korkma canım doğumdan her insanın bünyesi aynı olmuyor ben sezeryandan çok korkuyordum ama etrafımda normal doğum yapma yok şöyle beter yok ağrı şöyle yok sukadar saat çektim yok dikislerim tutmadı açıldı diyorlardı ama ben ısrarla normal doğum olmak istedim olduda çok şükür sabah 6 gibi hafif hafif ağrılar başladı öğlen 1 de hastaneye gittim 4 cm açılmayla sonra saat 4 te bebeğim oldu yani sadece 3 saat sürdü şiddetli sancı ve doğum suni sancı bile takmadilar kendi sancin çok kuvvetli diye en son doğuma yakın 10 cm acilmada taktılar sancılar sık gelsin diye tabi her doğum zor ama düşünme bunları şimdi canım bende ilkte korkuyordum ama kendime okadar şaşırdım ki hastaneye gittiğimde ebe bugün doğurmak istermisn geliyor diyince valla korku gitti resmen sadece çok heycanliydim rabbim sana benim doğumdan bile kat kat kolayını nasip etsin canim bu arada ilk bebegimdi

Canim normal olsun istedim her wey cok wukur iyi dedi hic bi sikintin yok dedi doguw ucun bebekde bawdan geliyor baw hissesi orda dedi eskiden ozele gidiyordum butun muayinelerimi orda yaptiriyordum sonra evdekiler dedi ozel cok pahali devlete gidelim son anda deyiwdirdilerCanım benim hiç stres yapma. Normal mi sezaryen mi olacak doğumun? Birde özelde mi devlette mi?