Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk hamileliğimde benimde öyleydi et köfte vs yiyemiyordum tiksinmiştim doktorum zorla yiceksin demişti bi gün etli yemek bi gün köfte yemiştim o şekilde kilo almıştı birazda olsa bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye dikkat etmelisin
O kadar korkma bebekler hemen kilo alıyor bebege kilo veren şeyler yemelisiniz bendr tiskindigim icin yiyemiyorum et tavuk vs ama bi sorunumuz yok 3gun sonra bendr konstle gitcem bilgi veririm
Canim bu kadar stres yapma bebisde skntilanacak bisey olmaz bebekler cabuk kilo aliyor zaten saglikli olsun kilosunun onemi yok bnce benim ilk oglum 1500 dogdu simdi tosun gibi masallahmeyve fln kilo aldiracak seyler ye insallah alir
Canim bebegin kilo alması için süt yoğurt kasar peyniri ceviz badem muz bunlar dan yemelisin et tavuk balık baklagiller tahıl grubundan da haftada 1 yada iki kez tuketebiliyosan bebek için iyi olur
Canim bebegin kilo alması için süt yoğurt kasar peyniri ceviz badem muz bunlar dan yemelisin et tavuk balık baklagiller tahıl grubundan da haftada 1 yada iki kez tuketebiliyosan bebek için iyi olur
2 gebelik daha gecirdim 2 kizim var onlarda ne et ne peynir veyahut nede et turu hic bise tuketememistim bunda yemedigim hic bise kalmadi en son 29 haftalikken gitmistim iste 1500 kiloydu iyi demisti bugun gittim dunyam basima yikildi resmen 2 kilo diyince 5 haftada 500 grm nasil alir o kadar azki kendini 3 hafta geriye atmis o kadar zor bi durumki allah kimsenin basina vermesin :'(