Selam canım. Benim ablamda 37 haftalık gebeydi yeğenimin gelişi 32 hafta da durmuştu doktorlar ciğer geliştirici iğne yapmadılar ama ablama sende bebekte ölebilirsiniz dediler 37 haftada normal doğum yaptı yeğenim 1800 gram dünyaya geldi gayette sağlıklıydı küveze bile girmedi 2 gün sonra 3 yaşına giricek sağlıklı çok şükür içini gönlünü ferah tut allah büyük.Merhaba guzel bayanlar Bayadır yazamadım dun doktora gittim bebeğim 4 hafta geride gelişim yok durmuş 36 haftamdayım sezeryan gunu verdi 37+4 te alıcak ama malesef bebeğim 32 haftada kalmış ilerlemiyor yani 32 haftada sezeryan olmuş gibi olucak kilosu 2100 gr değişme yok 2 doz ciğer geliştirici oldum dun bugun birdaha çağırdılar 2 doz daha yapacaklarını söylediler bu durumu yaşayan varmı doktor kuveze girecek dedi Allahtan umut kesilmez dedi yaşayabilir dedi kötüsünü düşünmemeye çalış ciğer geliştirici işe yararsa ve karın boşluğunda problem gördüğünü söyledi çok üzgunum napıcam bilmiyorum nolur aranızda bebeği benim bebeğim gibi doğupta yaşayan ve sağ salim hastaneden çıkan varmı çok korkuyorum uyku uyuyamadım okadar heyecanla bekledim ki butun odasını kıyafetlerini tek tek hazırladım için acıyo dunden beri ya çıkamassak ya bişey olursa diye