Çok sevinçliyim bir yanımda üzgün

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Çok sevinçliyim bir yanımda üzgün başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,014 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok sevinçliyim bir yanımda üzgün
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Annişler teyzemi biliyorsunuz ikiz dogurdu 30 haftalık bugün birini normal odada tedavi başlamışlar ama digeri küvezde kalp atışı zayıf çok küçükmüş dua 3din
Rabbim şifa versin canım inşallah çok üzüldüm 😔 Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın .kimseyi evladı ile imtihan etmesin

Sybm

Guest
rank
Rabbim şifa versin canım inşallah çok üzüldüm 😔 Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın .kimseyi evladı ile imtihan etmesin
İnşAllah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay kuzum benim rabbim acil şifalar versin dualarım sizinle 🤲🏻🤲🏻
İnşAllah canım

Ay kuzum benim rabbim acil şifalar versin dualarım sizinle 🤲🏻🤲🏻
İnşAllah canım

Kurban olurum ona ben rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah 🤲🤲
İnşAllah canım benim

Kurban olurum ona ben rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah 🤲🤲
İnşAllah canım benim

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Annişler teyzemi biliyorsunuz ikiz dogurdu 30 haftalık bugün birini normal odada tedavi başlamışlar ama digeri küvezde kalp atışı zayıf çok küçükmüş dua 3din
Canımmm Allahım saglık sıhhat versin inşallah ikizlere. Tez zamanda küvesten çıkar saglıgına kavuşur inşallah 🤲🤲🤲🤲

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay canım benim inşallah sağ salim iki bebeğini de evlerine getirirler o kuvez mevzusunu bende yaşadım Allahım hiç kimse göstermesin çok zor 😔 Allahım sabır versin bebişlerin anne ve babasına

Sybm

Guest
rank
Ay canım benim inşallah sağ salim iki bebeğini de evlerine getirirler o kuvez mevzusunu bende yaşadım Allahım hiç kimse göstermesin çok zor 😔 Allahım sabır versin bebişlerin anne ve babasına
Teyzem veben aynı gün dogurdum 30 haftalık dogurdu 40 gündür küvezde ler bir tanesi çıktı ama normal odada tedavi sürüyor digeri daha küvezde 🤲🤲

Canımmm Allahım saglık sıhhat versin inşallah ikizlere. Tez zamanda küvesten çıkar saglıgına kavuşur inşallah 🤲🤲🤲🤲
İnşAllah canım

İnşAllah canım

Tüm sayfalar yüklendi.