Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım
S Seven Kayıtlı Üye Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 61 20 Eylül 2021 #1 Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 20 Eylül 2021 #2 Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım allah güzel günlerini göstersin evladınızın
Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım allah güzel günlerini göstersin evladınızın
K Kupseker Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 141 20 Eylül 2021 #3 Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ebru Ulus Kayıtlı Üye Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 772 20 Eylül 2021 #4 Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Ayyy Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah darısı bana ve diğer anne adaylarına inşallah 39+4 bekliyorum bende
Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Ayyy Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah darısı bana ve diğer anne adaylarına inşallah 39+4 bekliyorum bende
S Senanur44 Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 1 20 Eylül 2021 #5 Ebru Ulus' Alıntı: Ayyy Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah darısı bana ve diğer anne adaylarına inşallah 39+4 bekliyorum bende Genişletmek için tıkla ... Bende 39+3 deyim bekliyorum umarım bian önce olur
Ebru Ulus' Alıntı: Ayyy Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah darısı bana ve diğer anne adaylarına inşallah 39+4 bekliyorum bende Genişletmek için tıkla ... Bende 39+3 deyim bekliyorum umarım bian önce olur
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 20 Eylül 2021 #6 Rabbim sizi onu bütün kötü nazar ve fesatlardan korusun insallah sana hayırlı evlat dünyaya hayırlı birey olsun insallah
Rabbim sizi onu bütün kötü nazar ve fesatlardan korusun insallah sana hayırlı evlat dünyaya hayırlı birey olsun insallah
Ebru Ulus Kayıtlı Üye Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 772 21 Eylül 2021 #7 Senanur44' Alıntı: Bende 39+3 deyim bekliyorum umarım bian önce olur Genişletmek için tıkla ... Çok sancım oluyor bu ara sürekli baskı yapıyor çıkacak gibi sizde nasıl durumlar
Senanur44' Alıntı: Bende 39+3 deyim bekliyorum umarım bian önce olur Genişletmek için tıkla ... Çok sancım oluyor bu ara sürekli baskı yapıyor çıkacak gibi sizde nasıl durumlar
C ~canan~ Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 145 21 Eylül 2021 #8 Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın hayırlı bir evlat olsun ilk sezaryen mi nasılsınız ağrısı çok oldu mu
Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın hayırlı bir evlat olsun ilk sezaryen mi nasılsınız ağrısı çok oldu mu
Ş Şenay 25 Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 88 21 Eylül 2021 #9 Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlı etsin inşallah analı babalı büyütsün inşallah
Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlı etsin inşallah analı babalı büyütsün inşallah
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 21 Eylül 2021 #10 Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün
Seven' Alıntı: Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın ınşallah sezeryan oldum sorusu olan varsa bılgilendirebılırım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün