Sorum var Çok şükür 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Çok şükür 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,511 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok şükür 🥰
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğurdum 37+5 haftalık 3800 gr doğdu prensesim🥰 daha yatıyorum uyuşukluğun geçmesine az kaldı emziriyorum sürekli hiç memeyi bırakmak istemiyor🥰 herşey yolunda kahve içmeye çikolata yemeye başladım 🤗 darısı sizin başınıza inşallah 🥰
Gözünüz aydın analı babalı böyüsün inşallah darısı bize inşallah herkes sağ salim qovuşsun bebişlerine🙏🙏🙏

Yağmurorcunn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğurdum 37+5 haftalık 3800 gr doğdu prensesim🥰 daha yatıyorum uyuşukluğun geçmesine az kaldı emziriyorum sürekli hiç memeyi bırakmak istemiyor🥰 herşey yolunda kahve içmeye çikolata yemeye başladım 🤗 darısı sizin başınıza inşallah 🥰
Kuzum rabbim analı babalı büyütsün gözün aydın, benimde az kaldı bende sürekli düşünüyorum, belden vurulan iğne takılan sonda amaliyat süresi biraz anlatabilir misin 🤦🏼‍♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum rabbim analı babalı büyütsün gözün aydın, benimde az kaldı bende sürekli düşünüyorum, belden vurulan iğne takılan sonda amaliyat süresi biraz anlatabilir misin 🤦🏼‍♀️
Amin canım teşekkür ederim. Kuzum vurulan iğne saniyelik birşey acı hissi yok. Bu doğum da sadece sonda canımı yaktı oda da taktı. Ameliyat sırasın da takmasını söyledim ama orası çok kalabalık olcak dedi oda da takmak en iyisi dedi. Başka sıkıntı yoktu uyuşukluk geçtiği gibi kalktım, hala geziniyorum oda da sabah çıkçaz kısmetse. Bebeğimin altını alıyorum emziriyorum falan kendi işimi görüyorum 🤗 eşim yanımda sadece arada o gaz çıkarttırıyo falan durumlar böyle 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.