Çok şükür

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Çok şükür başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,841 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çok şükür
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asdhvfhb

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Ben üç gün önce hamile olduğumu öğrendim evde sonra doktora gittim ve çocuk karın ultrasonunda görünmedi çok küçük olduy için doktorun dediğine göre 4 hafta 4 gunlukmus bende tedirgin oldum sizce normalmidir bu
Ben bilerek kan testine geç gittim ultrasyonda 5 haftalıkken bile kesenin içinde bebek gözükmüyormus çok küçük olduğu için tam kesin olmasi için 8. Haftayı bekliyorum bende sabret canım

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Ben bilerek kan testine geç gittim ultrasyonda 5 haftalıkken bile kesenin içinde bebek gözükmüyormus çok küçük olduğu için tam kesin olmasi için 8. Haftayı bekliyorum bende sabret canım
Bişi daha sorucam sadece sağ kasığımda yanma ve sızlama var peki ya bu neden oluyordur canım sence

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen hafta kan testi yaptırdım 5 6 haftalık hamilesin dedi doktor rabbim herkese nasip etsin o duyguyu ,,🥰 haftayada muaneye gitcem inşallah Allah nasip ederse
Gözün aydın canım rahat bi hamilelik gecirmeni ve sağlıkla kucağına almani dilerim🥰🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben üç gün önce hamile olduğumu öğrendim evde sonra doktora gittim ve çocuk karın ultrasonunda görünmedi çok küçük olduy için doktorun dediğine göre 4 hafta 4 gunlukmus bende tedirgin oldum sizce normalmidir bu
Cok normal kuşum korkma 7 8 haftada kesin netlesir merak etme gorursun ozaman bebisini😇

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım rahat bi hamilelik gecirmeni ve sağlıkla kucağına almani dilerim🥰🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok normal kuşum korkma 7 8 haftada kesin netlesir merak etme gorursun ozaman bebisini😇
İnşallah ya için ozamn rahat edicek ama sağ kasığımda bı ağrı var oda korkutuyor beni

Tüm sayfalar yüklendi.