Çok üzülüyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan Çok üzülüyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,052 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok üzülüyorum
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek4747

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşimde anneci Anneci olması sorun değil ama annesi bunu kullanıyor hemen ilgisini çekmek için kaynanam birde herşeye karışır ki insanın tahammülü kalmıyor artık. 2 buçuk yıllğk evlilikte 0 katlanma siviyesindeyim ne dese batıyor iyiliği bile batıyor artık
Aynı durumdayiz canım kadın bana iyilikle birde dese bile kötü anliyorim oturması kalkması batıyor. Sanırım çok yüz goz olduk. Kendi evinde olsalar böyle olmaz inan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oda bizim ust katimizda ama tek yasiyor valla büyuk temizlikte filan bazen istersem yardim ediyorum o kadar herkes kendi evinde oturuyor
Oh ne güzel keşke oda evinde otursada yeminle hergun gider temizliğini yemeğini yapar çıkar gelirdim evime yok ama birakip gitmiyor

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durumdayiz canım kadın bana iyilikle birde dese bile kötü anliyorim oturması kalkması batıyor. Sanırım çok yüz goz olduk. Kendi evinde olsalar böyle olmaz inan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaynanam görümcem le yaşıyor görümcem şimdi yurtdışında o gelene kadar bizle kalıyor kolu falan kırıldı heç tövbi gidemedi bu seferde ama burnuma kadar geldi kendisi de farkında bu durumun ama hiç geri çekilmiyor yinede aynı devam herşeye burnunu sokmaya

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kaynanam görümcem le yaşıyor görümcem şimdi yurtdışında o gelene kadar bizle kalıyor kolu falan kırıldı heç tövbi gidemedi bu seferde ama burnuma kadar geldi kendisi de farkında bu durumun ama hiç geri çekilmiyor yinede aynı devam herşeye burnunu sokmaya
Al bendenden o kadar çok inat bende inat. Hiç geri çekilmez benim evimde bana artislik yapıyor valla tukendim

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Evimde bebeğimin odası değil kaynanamın odası var. Benim bey kaynanama oda yaptı. Evi bir alt katta üstelik. Kafayı yicem çok üzülüyorum bu duruma
Kızım 3.5 yasına kadar park besikte yanımda yattı .daha sonra kendi odasını kendi secti şimdi hevesle yatıyor.senin ki daha 8 aylıkmış çok küçük hersene yeni yeni oda takımları çıkıyor.bi kaç sene bekle bence .o zmn kadar Allah büyük bebişede oda yaparsa n zaten.benim annem benim için eşimden daha kıymetli şahsen sevmek ,değer vermek güzel şey fakat arada ki ince çizgiyi korumak sartıyla.herkesin yeri farklı tabi .bebiş buyuyunce eşinde oda yapması gerektiğinin farkına varır korkma bence

Tüm sayfalar yüklendi.