Coraspin 100mg

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Coraspin 100mg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,142 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Coraspin 100mg
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne için kullanılıyor canım ben hiç kullanmadim doktor da vermedi ilk defa şimdi gördüm
Canim bende 3dusuk oldu ve kanda pihtilasma tespit edildi ve simdiki gebelimde bu corapsin 100mg ve kansulandirici oksapar 4binlik kulaniyorum 26.ci hftaya geldim onc3ki dusuklerim hep 5ve 8hftada oldu ve bebisim gayet saglikli sukur bu bebisimi allah korudu 🤲🤲🤲🤲🙏😊

Mervee44

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende 3dusuk oldu ve kanda pihtilasma tespit edildi ve simdiki gebelimde bu corapsin 100mg ve kansulandirici oksapar 4binlik kulaniyorum 26.ci hftaya geldim onc3ki dusuklerim hep 5ve 8hftada oldu ve bebisim gayet saglikli sukur bu bebisimi allah korudu 🤲🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim bende 3dusuk oldu ve kanda pihtilasma tespit edildi ve simdiki gebelimde bu corapsin 100mg ve kansulandirici oksapar 4binlik kulaniyorum 26.ci hftaya geldim onc3ki dusuklerim hep 5ve 8hftada oldu ve bebisim gayet saglikli sukur bu bebisimi allah korudu 🤲🤲🤲🤲🙏😊
Oksapar ve coraspin lekelenme yaptı mı hiç ?

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.