Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de olmadım iş yeri için test vermeye gidiyorum oradaki hemşire korkuttu beni. Aşını ol bizim bir arkadaşımız bebeğini kaybetti kendisi yoğun bakımda kaldı falan dedi
Cnm ben hamile kalmak istiyordum belki asi olursam gebe kalmam diye korktum olmadım.. şimdi de 14 haftalık gebeyim olmayı şuan için düşünmüyorum umarım bulaşmaz .. ilerde bebeğime ne etkisi olacağını bilmediğim için korku var olmadım ben.. belki doğumdan sonra olurum
18.haftadayim, 3.asiyi oldum. 2yi gebe kalmadan 1 ay once olmuştum. Hic korkmadim, hic de agri, ateş vs etki yaşamadım. İnşallah bebisim de antikorlu doğar. Bugun çamaşır suyu, cifle filan dusakabin yıkadım, banyoda cok kaldim havayi soludum diye daha cok korkuyorum öyle soyliyim. Herhalde bi benim tuhaf.
Uzmanlar gebelikte asi olmanın anneyi ve bebegi koruduğunu söylüyorlar bu yüzden bende 4. Ayımda aşımı oldum, bilime güveniyorum, dogumdan sonra da kovide yakalandım pişman olmadım hiç asi olduguma, asi sayesinde evde geçirdim bu pis hastalığı, kizlar bana bulaşmaz demeyin ...
Gebelikten önce 2 sinovac aşım vardı şuan 7+1 haftayım doktorum başarılı prof. Danıştım kendisine sinovac olmamı önerdi hemende olablrsn dedi oldum ben sıkıntı olacağını sanmam bu inaktif aşı sonuçta diğerini tavsıye etmedi bana terch meselesi olablr yan etkiside olmadı zaten. Çok fazlalaştı bu salgın sürekli varyant oluşuyor dikkat etmek lazım sonuçta gebeyken diğer aşılarda olunuyor mecburen. Siz bilirsinz