Covid mi oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Covid mi oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,175 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covid mi oldum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Kayıtlı Üye
rank
Mrblar. 33+6 gebeyım aşı olmadım. Eşim aşılı oldugu halde covıd oldu ve agır gecryor. Ben test yaptrmadım hala acaba banada bulaşmışmıdr. Bende sadce boğaz kuruluğu var bigün cok kotuydm ama geçti ne yapacagımı sasrdm

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
Mrblar. 33+6 gebeyım aşı olmadım. Eşim aşılı oldugu halde covıd oldu ve agır gecryor. Ben test yaptrmadım hala acaba banada bulaşmışmıdr. Bende sadce boğaz kuruluğu var bigün cok kotuydm ama geçti ne yapacagımı sasrdm
Bir test yaptırın isterseniz içiniz rahat etsiin bol bol c vitamini alın geçmiş olsun...

İklim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah yokturr♥️🌹 geçmiş olsun

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Ne olur ne olmaz bi test yaptırt cnm , eşimde korona oldu 5 gün sonra banada geçti , inşalla degilsindir

Tüm sayfalar yüklendi.