Çözemediğim durumlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Çözemediğim durumlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,976 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çözemediğim durumlar
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İlgi bolunsun istemiyor anlaşılan canım senin ablan bende eltimle 5 gun arayla hamile oldugumuzu ogrendik onun 3 benim 2 gebeligim kizi daha 10 aylikti hamileligi ogrendinde benim 5 yil gecti ikimizde sezeryanla doğum yaptık bana uzun zaman geçmiş sezeryan sonrası normal doğum yapabilirsin diyolardi ay ben de normal dogurucam diyordu iki yıl geçmesi lazım diyordum yok ben evde beklerim zamani gelince giderim diyo ben isim düşünüyorum o isimi bende bulmustum diyodu sonra düşük yaptı o günden beri de benle konusmuyo dogru duzgun bi tavır bi afra garip kendu hâline biraktim kendisi benden kac yas büyük ama sanki içinde ergen var 10 aylik kızını doğdu dogali ben yıkadım kendisi daha tek basina iki cocugunuda yıkamak ne bilmez sana sitres veriyorsa sende uzak dur canim ben kestim muhabbeti simdi bisey sorsa bilmem belki deil bakariz deyio geciyorum
Yaa canım ya Dünya öyle bir olmuş ki kardeş kardeşin kuyusunu kazıyor düşmana gerçek kalmıyor

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar her şeyi buraya yazıyorum ama cidden nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum öyle sürekli halinden yakınan bir insan da değilim etrafıma karşı o yüzden paylaşmıyorum kimseyle. Biliyorsunuz ablam da gebe ben de. Benim kızım 6 aylık oldu artık onunki daha küçük 15 haftalık ve ikinci çocuğu. Ben ne zaman anneme gebeliğimle ilgili bir durumu söylesem hemen araya girip kendi halini anlatmaya başlıyor annemin ilgisini çekiyor. Ben yaptığının yanlış olduğunun farkındayım bi kaç kez uyardım ben bi şey anlatırken bölme diye ama ısrarla devam ediyor ben de öyle pek ilgi bekleyen nazlanan bir tip değilimdir o sebeple naparsan yap derim uğraşmam yani. Anneme bebeğin tekmelerine dokunduruyorım hemen bana da dokun anne diyor sanki çocuk 😂😂 yolda arkadaşımı görüyorum gebeliğimle ilgili bir şeyler soruyor arkadaşım, cevap veriyorum hemen araya girip ben de hamileyim diyor anlatmaya başlıyor 😂😂 valla şaka gibi ya kafaya takmıyorum ama niye böyle yapıyor anlam veremiyorum konuştum bu konuyu onunla devam ediyor yapmakta bi şey diyince de sen beni kıskanıyorsun diyor 😂😂 içimden gülüyorum sadece kızlar ya ben mi hatalıyım anlayamadım paylaşmak istedim sizle.
Allahta seni guldursun . Gul gec kiskanclik yapiyor biz hamile degilizde bende de var sendekinin aynisindan 😂😂😂artik.saldim 🥴😛hee hee diyom.hee

Tüm sayfalar yüklendi.