Çözemediğim durumlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Çözemediğim durumlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,970 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çözemediğim durumlar
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten şaka gibi 😊😊 senin ilk gebeliğin,ilgi istemen normal.
Benimde şansıma birkaç ay evliyken hamile kalmıştım, ardımdan hem görümcem hem yengem 3. Ye hamile kaldılar 😊😊
Ben tek başına bi ilgi göremedim
İkişer ay arayla doğurduk
Şans 🤨☺️
Sağlık olsun
Şimdi de sağlıkla huzurla kucağımıza alalım yeter
Takma bence
benimde eltimle aramizda bir hafta vardi ben ilk kizima hamile kaldigimda oda benden once hamile kalmak istiyordu onun ikinciydi 6 yillik evli o ben yeni evliydim resmen benimle yarış içindeydi benden once hamile kalmak için yapmadığı şey kalmadi ama once ben hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da o🙄🙄🙄

Meva

Kayıtlı Üye
rank
benimde eltimle aramizda bir hafta vardi ben ilk kizima hamile kaldigimda oda benden once hamile kalmak istiyordu onun ikinciydi 6 yillik evli o ben yeni evliydim resmen benimle yarış içindeydi benden once hamile kalmak için yapmadığı şey kalmadi ama once ben hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da o🙄🙄🙄
Çok garip geliyor dimi ☺️
Benimkiler gibi aynı
Ben yeni evliydim
Onlar 8_9 yıllık
Şimdi ikinciye hamileyim
Diyorum inşallah 4. Yu yapmazlar 😄

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Valla kızlar bi benim başımda zannediyordum değilmiş 😂😂 neyse gülüp geçelim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar her şeyi buraya yazıyorum ama cidden nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum öyle sürekli halinden yakınan bir insan da değilim etrafıma karşı o yüzden paylaşmıyorum kimseyle. Biliyorsunuz ablam da gebe ben de. Benim kızım 6 aylık oldu artık onunki daha küçük 15 haftalık ve ikinci çocuğu. Ben ne zaman anneme gebeliğimle ilgili bir durumu söylesem hemen araya girip kendi halini anlatmaya başlıyor annemin ilgisini çekiyor. Ben yaptığının yanlış olduğunun farkındayım bi kaç kez uyardım ben bi şey anlatırken bölme diye ama ısrarla devam ediyor ben de öyle pek ilgi bekleyen nazlanan bir tip değilimdir o sebeple naparsan yap derim uğraşmam yani. Anneme bebeğin tekmelerine dokunduruyorım hemen bana da dokun anne diyor sanki çocuk 😂😂 yolda arkadaşımı görüyorum gebeliğimle ilgili bir şeyler soruyor arkadaşım, cevap veriyorum hemen araya girip ben de hamileyim diyor anlatmaya başlıyor 😂😂 valla şaka gibi ya kafaya takmıyorum ama niye böyle yapıyor anlam veremiyorum konuştum bu konuyu onunla devam ediyor yapmakta bi şey diyince de sen beni kıskanıyorsun diyor 😂😂 içimden gülüyorum sadece kızlar ya ben mi hatalıyım anlayamadım paylaşmak istedim sizle.
Ablan daha öncede böyle miydi yoksa gebelik hormanalrindan mi böyle davranıyor ☺️😁

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten şaka gibi 😊😊 senin ilk gebeliğin,ilgi istemen normal.
Benimde şansıma birkaç ay evliyken hamile kalmıştım, ardımdan hem görümcem hem yengem 3. Ye hamile kaldılar 😊😊
Ben tek başına bi ilgi göremedim
İkişer ay arayla doğurduk
Şans 🤨☺️
Sağlık olsun
Şimdi de sağlıkla huzurla kucağımıza alalım yeter
Takma bence
Ay kuşum bende ilk gebeliğim de görümcem eltim eşimin iki kuzeni yengesi yok bilmem komşular da vardı Bi kaçtane yani eşimin tarafında biz hamileler bir araya toplandığımızda kadınlar diyordu hangi birine ilgi alaka gösterecez hepsi birlikte hamile kaldı mübarekler diyorlardı😂😂bu hamilelik ite tekim nereye gidersem hep ilgi görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor😂☺️

Tüm sayfalar yüklendi.