Sorum var CRP 42

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bademli tarafından oluşturulan CRP 42 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 975 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı CRP 42
Konbuyu başlatan Bademli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Bademli

Kayıtlı Üye
rank
Sevgili anneler cuma günü gece terleme ateş uzun süre bir titreme oldu eklem ağrısı iştahsızlık dün akşama kadar gecemeyince acile gittik crp 42 çıktı gebelikte tehlikeli mi hiçbir şekilde. İlaç da verilmedi tavsiye de de bulunulmadı böyle bir şey demeden önermeden eve gönderilecek ne anlamı var hastahanelerin anlayamadım gitti teşekkürler

A

Adsız anne adayı

Guest
Crp enfeksiyon demek hamilelikte erken doğuma yol açabilir ama açmaya da bilir o yüzden düzgün bir kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim en iyisini o bilecektir çok geçmiş olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum geçmiş olsun başka doktora gitmeni öneririm büyük ihtimal üşüttün hastalandın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Sevgili anneler cuma günü gece terleme ateş uzun süre bir titreme oldu eklem ağrısı iştahsızlık dün akşama kadar gecemeyince acile gittik crp 42 çıktı gebelikte tehlikeli mi hiçbir şekilde. İlaç da verilmedi tavsiye de de bulunulmadı böyle bir şey demeden önermeden eve gönderilecek ne anlamı var hastahanelerin anlayamadım gitti teşekkürler
Kuzum geçmiş olsun sana bu konu hakkında bilgi vermediler mi

Bademli

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim kanda ve idrarda enfeksiyon ineternetten baktığımda ateş vs devam ederse bebeğe de geçeceği erken doğum ve düşüge sebep olacağı 22 olup düşük yaşayanların olduğu söyleniyor yorumlarda ama kendimi paralasamda insan sağlığına önem veren her şeye ayrıntılı bakan bir doktora denk gelemedim 21 haftalıkken erken doğum oldu onda da CRP 23 ÇIKMIŞ idrarda enfeksiyon çıkmış o zaman bile vücutta enfeksiyon var demeyen doktorlarin elinde Allah a emanet yaşıyoruz yarın özel bir kadın dogumcuya gideceğim tek bildiğim enfeksiyonun gebelikte iyi bir şey olmadığı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu değer nasıl düşer ne yapmam gerekir diyorum doktor enfeksiyon azaldıkça düşecek diyor hem yetişkin acilden hem kadın doğum acilden giriş yaptığım halde fibrinojen yüksek LDH yüksek sodyum düşük çıktı gözleri kapalı iş yapar olmuş bu sağlık sektörü envay çeşit binalar aletler ama içi bomboş

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Teşekkür ederim kanda ve idrarda enfeksiyon ineternetten baktığımda ateş vs devam ederse bebeğe de geçeceği erken doğum ve düşüge sebep olacağı 22 olup düşük yaşayanların olduğu söyleniyor yorumlarda ama kendimi paralasamda insan sağlığına önem veren her şeye ayrıntılı bakan bir doktora denk gelemedim 21 haftalıkken erken doğum oldu onda da CRP 23 ÇIKMIŞ idrarda enfeksiyon çıkmış o zaman bile vücutta enfeksiyon var demeyen doktorlarin elinde Allah a emanet yaşıyoruz yarın özel bir kadın dogumcuya gideceğim tek bildiğim enfeksiyonun gebelikte iyi bir şey olmadığı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu değer nasıl düşer ne yapmam gerekir diyorum doktor enfeksiyon azaldıkça düşecek diyor hem yetişkin acilden hem kadın doğum acilden giriş yaptığım halde fibrinojen yüksek LDH yüksek sodyum düşük çıktı gözleri kapalı iş yapar olmuş bu sağlık sektörü envay çeşit binalar aletler ama içi bomboş
Aynen kuzum vallahi iyi bir doktor bulmak artık gittikçe zorlaştı

Tüm sayfalar yüklendi.