Sorum var D vit damla sayisi?????

• Konbuyu başlatan Mlkm
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mlkm tarafından oluşturulan D vit damla sayisi????? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 683 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı D vit damla sayisi?????
Konbuyu başlatan Mlkm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar çocuk doktorum d vit 5 damla ver dedi 6 aylıkken şuan 7 aylığız 10 kilo ama bi huzursuzluk var aceba d vit fazla mi geliyor bilmiyorum 6 aylıkken 2 fis çıkardı zaten neden d vit sayısını arttırdı doktor sizde de öyle olan varmı tekrar 3 damlamvermeyi düşünüyorum bu seferde aceba eksik kalır mı diye endişeleniyorum
Bıngıldağı hala istediği seviyede kapanmadı ise ondan 5 damla ver demiştir. Devit sıkıntı yapmaz doktorunun dediğine uy canım kafana göre azaltıp çoğaltma.. başka bir derdi vardır

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar çocuk doktorum d vit 5 damla ver dedi 6 aylıkken şuan 7 aylığız 10 kilo ama bi huzursuzluk var aceba d vit fazla mi geliyor bilmiyorum 6 aylıkken 2 fis çıkardı zaten neden d vit sayısını arttırdı doktor sizde de öyle olan varmı tekrar 3 damlamvermeyi düşünüyorum bu seferde aceba eksik kalır mı diye endişeleniyorum
benim
kiz 6 aylik hala 3 damla veryorum

M

Mlkm

Guest
Eksiklik olsa dış çıkarmazdı herhalde diye düşünüyorum ama kilolu olduğu için mi artırdı bilmiyorum bingildak da bir parmak açıklığında a kalmış yani neye gore artırdı sizin kını aceba 3 buçuk aylik da baya küçük mus

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Doktorunun söylediği şekilde kullan canım bebek büyüdükçe kilosuna göre ayarlama yapılıyor

Biz 3 damla kullanıyoruz , ama sen doktorun dediğine uy 5 damla ver canım bi bildiği vardır.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Eksiklik olsa dış çıkarmazdı herhalde diye düşünüyorum ama kilolu olduğu için mi artırdı bilmiyorum bingildak da bir parmak açıklığında a kalmış yani neye gore artırdı sizin kını aceba 3 buçuk aylik da baya küçük mus
Benimkinin bıngıldağı istenilen şekilde kapanmadığı için artırıldı kuzum. Senin bebişin başka sorunu vardır devid damladan dolayı bişey olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.