Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar dun kontrole gittim ve doktor ve bebegı besleyen damarların dar dedı bebe aspirini yazdı daha once başina gelen varmı bebegım saglıgı ile ilgili sorun olur mu
Kızlar dun kontrole gittim ve doktor ve bebegı besleyen damarların dar dedı bebe aspirini yazdı daha once başina gelen varmı bebegım saglıgı ile ilgili sorun olur mu
İlk gebeligimde bende aspirin kullandım damar darlığından canım oğlum şuan 5 yaşında sıkıntılarım vardı ama damar darlığından olmadı kalbi delik karaciğer büyük alerjik bir bebekti damar darligi gelişim yavaşlamasına sebep olur demişti doktor kilo alımı yavaş olur diye aspirin kullandım kilosu hep normal di ne çok kilolu ne çok zayıf ti