Anım karanfilin kendisini koydum dişime yağı yoktu daKaranfil yağı pamukla anında geçer canm
Canım diyecektimAnım karanfilin kendisini koydum dişime yağı yoktu da
Tuzlu suyla garagara yap uyuşturur bir süreKızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürler![]()
Tuzlu su ile gargara yap günde 2 .3 defaKızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürler![]()
Kuzum ağrı kesiciyi içme ağrıyan dişinin üstüne koyKızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürler![]()
EvetTuzlu suyla gargara, karanfil yağı, zeytin iyi gelecektir canım. Kullandığın ağrı kesici inşallah paroldur![]()
İyi olursun inşallahKızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürler![]()
Cnm doktorun yazdığı kalsiyum ilacı varsa onu iç suya atılan varya hamilelik boyunca hep dışım ağrıdı içerdim geçerdi valla dene cnmKızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürler![]()