Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürler
Kızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürle
Kızlar 14 haftalık hamileyim ama geçmeyen feci bir diş ağrısı var ne yaptıysam geçmedi hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum ağrı kesici içtim fayda yok sizin öneriniz varmı şimdiden teşekkürler
Bende şu an diş ağrısı çekiyorum gözüme kulağıma kadar atiyo karanfil yağı kullanıyorum parol tuzlu su üçü birden kesmiyor 38 + 5 im ama nerdeyse her ay yokluyor beni diş ağrısı çürük te yok ama
Bende şu an diş ağrısı çekiyorum gözüme kulağıma kadar atiyo karanfil yağı kullanıyorum parol tuzlu su üçü birden kesmiyor 38 + 5 im ama nerdeyse her ay yokluyor beni diş ağrısı çürük te yok inşallah geçer canim