Decavit vitamin domuz katkısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Decavit vitamin domuz katkısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,707 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Decavit vitamin domuz katkısı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar İnternette böyle şeyler yazıyor doktor da bana decavit vitamin yazdı sizce kullanmalı mıyım prospektüste böyle bir ibare geçmiyor
Doktor verdiyse daha internetten neyini araştırıyorsunuz ki 😏 ilk gebeliğim de kullandım hiç bir zararını da görmedim. İnternetteki bilgilerin zaten çoğu yanlış.

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Doktor verdiyse daha internetten neyini araştırıyorsunuz ki 😏 ilk gebeliğim de kullandım hiç bir zararını da görmedim. İnternetteki bilgilerin zaten çoğu yanlış.
Zararlı olup olmadığına bakmadım kullandığım ilacın içeriğini tabiki de araştıracağım. Anne karnındaki bebeğe haram yedirmek istemem bütün hayatını ahlaki gelişimini etkileyecek bir durum sonuçta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende kullanıyorum ilk defa duydum varmiymis gerçekden böyle bişey ya
Canım kesin bir şey görmedim sen de bi bak istersen

İlk duyuyorum öyle olsa hiç Türkiye yesokarlarmı yalan haber
İlaçlarda oluyor maalesef içeriğine iyi bakmak lazım

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Zararlı olup olmadığına bakmadım kullandığım ilacın içeriğini tabiki de araştıracağım. Anne karnındaki bebeğe haram yedirmek istemem bütün hayatını ahlaki gelişimini etkileyecek bir durum sonuçta
İlacın içinden çıkan kağıdı okusan zaten orda yazıyor, Allah aşkına internette de her gördüğünüze kanmayın zaten çoğu yanlış bilgi veriyor. Öyle birşeyi de olsa zaten doktor yazmaz o ilacı..

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Dr bana da vermişti ama kullanmadım aşırı mide bulantısı yapıyordu. İlk defa duyuyorum böyle bişey internette kirli bilgi çok fazla ama doğruluk payı varmı merak ettim bende
Gece içip yatmayı denediniz mi bende gündüz içince istifar ediyordum o ilacı zehir gibi çıkıyordu Gece içince problem yoktu

İlk hamileliğim de kullandım sıkıntı olmadı

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
😅 Tövbe neyse gece gece bişey dicektim de neyse hoşçakal
Cahil insan muamelesi yapmayı bırakırsan sevinirim. Çoğumuz üniversite mezunuyuz burda ve ben ayrıca din kültürü öğretmeniyim. Bebeğimin yediği içtiği dinlediği her şeyden daha karnımda iken sorumluyum. Araştıracağım soracağım elbette. Postuma yorum yapmak, cevap yazmak zorunda değilsin kimseye zorla yorum yaptırmıyoruz. Katılmıyorsan okumak zorunda bile değilsin. Daha uzatmak istemiyorum sana cevap yazmayacağım iyi geceler.

Tüm sayfalar yüklendi.