DEGISIK ASERMELER 😁🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Baklavanın annesi tarafından oluşturulan DEGISIK ASERMELER 😁🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,859 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı DEGISIK ASERMELER 😁🤣
Konbuyu başlatan Baklavanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
SANIRSAM SU YENI CIKAN BERGEN FILMINI ASERDIM 😁 SAKA BI YANA DA 😁
YA HIC NORMAL DEGILIM BEN HORMONLAR TAVAN AMA IYIKI ANLAYISLI BIR EŞE SAHIBIM BU AKŞAM FILME GIDIYORUZ
Ben hamileliğimin yaklaşık son 3 ayında bana tatlı al diye diye dilimde tüy bitmiş di aldı ama doğumdan sonra iş yerine alınca aldı bize de 😏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Baklavanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım mutlulugunuz daim olsun🧿 bende hep kocama aseriyorum hep ona bakmak sarılmak yanaklarını öpmek sabahları uyanıp saatlerce izlerdim😂😂bide arada ısırıyorum

Maşallah canım mutlulugunuz daim olsun🧿 bende hep kocama aseriyorum hep ona bakmak sarılmak yanaklarını öpmek sabahları uyanıp saatlerce izlerdim😂😂bide arada ısırıyorum kizim babaci olacak sanırım🙈🙈
En güzeli doyasıya sevmek bu arada gün 22.15 seansina gittik gerçekten çok güzel film iyi bir aktivite olur gidin aşırı duygusal yapmışlar ve farah zeynep abdullah bergeni birebir canlandirmis ben bi top peçete aldım agliyacagimi bildiğim icin

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
En güzeli doyasıya sevmek bu arada gün 22.15 seansina gittik gerçekten çok güzel film iyi bir aktivite olur gidin aşırı duygusal yapmışlar ve farah zeynep abdullah bergeni birebir canlandirmis ben bi top peçete aldım agliyacagimi bildiğim icin
Ben ağlarsam eşim filmden çıkarır beni 😂😂 Dilberaya eltimle gittik bergene de büyük ihtimal beraber gidicez rahat rahat aglatmiyor beni 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.