Deliricem kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Deliricem kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,456 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Deliricem kızlar
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı akşamlar canlar benim 8 ay 23 günlük bir kizcem var gece uyurken üstünü örtmeme hiç izin vermiyor ya ben örtuyorum daha saniyesi geçmeden ayağı ile geri atıyor üstünü açıyor ne yaptıysam üstünü kapalı tutamıyorum ev sıcak klima açık gecede ama vallahi benimde gece üstüm açık kaldımi bende üşüyorum yani o nasıl üşümesin ben ne yapicam kızlar ya deliricem resmen benle inatlasiyor bu cadı ya🤭😌
Oglum 6 yasinda 6 senedir hic degismedi hep açıyor hic ortmuyor ustunu tek çözüm tulum yada kalin gecelik giydirmek ben başka türlü çaresini bulamadim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hem uyku tulumu hem örtü ikisi bir arada çok fazla sıcak tuttuğu için üstünü açıyor olabilir mi acaba 🤦‍♀️
Yok canım uzun süredir öyle gündüz de öyle gündüz uyku tulumu yok ki üstünde

Mâriye

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım uzun süredir öyle gündüz de öyle gündüz uyku tulumu yok ki üstünde
O zaman zorlamayın, benim oğlum da istemiyor, örtsem çok fazla terliyor zaten. Yatırırken kalın pijama ve çorap giydirin. Yazın bile uzun pijama giydiriyorum bu yüzden.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya kuzum üsutecek diye korkuyorum
Benimki hiç üşütmedi bu yüzden. Terlemesi daha zararlı.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
O zaman zorlamayın, benim oğlum da istemiyor, örtsem çok fazla terliyor zaten. Yatırırken kalın pijama ve çorap giydirin. Yazın bile uzun pijama giydiriyorum bu yüzden.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki hiç üşütmedi bu yüzden. Terlemesi daha zararlı.
Sağol kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.