Deliricem kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Deliricem kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,456 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Deliricem kızlar
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı akşamlar canlar benim 8 ay 23 günlük bir kizcem var gece uyurken üstünü örtmeme hiç izin vermiyor ya ben örtuyorum daha saniyesi geçmeden ayağı ile geri atıyor üstünü açıyor ne yaptıysam üstünü kapalı tutamıyorum ev sıcak klima açık gecede ama vallahi benimde gece üstüm açık kaldımi bende üşüyorum yani o nasıl üşümesin ben ne yapicam kızlar ya deliricem resmen benle inatlasiyor bu cadı ya🤭😌
Benim kızım da aynısı gece kaç defa örterim yine açar evde sıcak ama ben en sonunda elyaf dolgulu uyku tulumu aldım üstünü de ötmüyorum artık sere serpe yatıyor. İlerde örter herhalde

• Beğen
Tepkiler: Lyl

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı akşamlar canlar benim 8 ay 23 günlük bir kizcem var gece uyurken üstünü örtmeme hiç izin vermiyor ya ben örtuyorum daha saniyesi geçmeden ayağı ile geri atıyor üstünü açıyor ne yaptıysam üstünü kapalı tutamıyorum ev sıcak klima açık gecede ama vallahi benimde gece üstüm açık kaldımi bende üşüyorum yani o nasıl üşümesin ben ne yapicam kızlar ya deliricem resmen benle inatlasiyor bu cadı ya🤭😌
Uyku tulumu alın hemen hem üşümez hem üstünü açma derdi olmaz bebekler üstünü açayım derken de zaten kendini uyandırıyor ikinizde rahat edersiniz 😊👍

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim yar ve yardımcın olsun canim hem hamilelik hem küçük bebek ikisi bir arada
Amin kuzum cümlemizin Allah yardımcisi olsun beraber büyürler birbirlerine arkadaş olurlar diye düşündük biraz zorlanicam.ama Allah büyük 🤷🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Uyku tulumu alın hemen hem üşümez hem üstünü açma derdi olmaz bebekler üstünü açayım derken de zaten kendini uyandırıyor ikinizde rahat edersiniz 😊👍
Sağol kuzum uyku tulumu giydiriyorum zaten

• Beğen
Tepkiler: Lyl

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Uyku tulumu giydir cnm

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Oo hoo cnm o dert bizde yıllardır var geçmiyor inanki Tek sana tavsiyem şal gibi pamuklu ince uzun birşey sadece sar mide ve azda kalcaüzerine gelsin mümkünse ona dolanacak kadar uzun olsun dökdükçe inanma dönüyo açılmıyor ve ayağına değmediği için kaldıramıyor ben tek biraz böyle çözüm bulabildim cnm😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.