Deneyimli anneler sorum sizlere

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Deneyimli anneler sorum sizlere başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 208 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Deneyimli anneler sorum sizlere
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

AYŞENUR🦋

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet abla düşük yaptım ya o hamileliğimi bilmiyordu ziyarete gitmiştim öyle deyince ağlamaktan helak olmuştum çok geçmeden de düşük oldu zaten. Bu sefer adetim gecikince yine adet olacaksın umutlanma dedim kendi kendime 1 hafta geçti kan vermeye gitmedim belki bu da tutmaz diye geçen salı gidebildim anca. Bu arada çevrede de çok baskı vardı şimdi aklım başıma geliyor kısırmışım gibi muamele görmüşüm resmen nasıl kavga çıkarmadım aklım almıyor kimsenin haberi yok daha uzun süre söylemek istemiyorum içimden gelmiyor hiç
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hazalımm çok teşekkür ederim güzel dualarımız karşılıklı 🥰😍

Hazalımm çok teşekkür ederim güzel dualarımız karşılıklı 🥰😍

Amiinnn çoookkkk teşekkür ederim 😍😍 hemen doğsun mide bulantısı ve iğrenme serüvenlerimi unutmuşum hele kocayı kışkışlamadan doğsa iyi olurdu 😃😃😃😃
Ahahahhaha hatırlatma kendine 😂😂eminim Enişte de unutmuştur nasıl bir serüven olduğunu heyecan olur size Boşver 🥹😍😍

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
12 yıl sonra çocuğum olunca belkide biraz tedirgin oldum
Olabilir abla Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin canları sağolsun yeter

Ahahahhaha hatırlatma kendine 😂😂eminim Enişte de unutmuştur nasıl bir serüven olduğunu heyecan olur size Boşver 🥹😍😍
Evet eşimde unutmuş koltukta uyuyordum değil mi sen kovmadan ben gideyim bari dedi 😂😂 koltukta uyuyor 2 gündür 🤓

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar