Deprem oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sümeyra🍀 tarafından oluşturulan Deprem oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,428 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Deprem oldu
Konbuyu başlatan Sümeyra🍀
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Malatya da mafoldu marasta Hatay'da Antep de 😢 biz daha arabadyz hala sallanıyor
Sen nerdesin cnm memleket
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burda da çok 😢

Binalar daha kötü oy Allah göçük altında kalana yardım etsin ya 😢
Şimdi Diyarbakır da bir kız çocuğu kurtarıldı ağlıyorum sabahtan beri içim parçalanıyor

Evet haberlerde gördük rabim yardım etsin gerçekten çok korkutucu heleki binalarda olunca dahada tehlikeli
Ben yatakta sallandim resmen çok kötüydü kızımda yanımda uyuyordu eşimde oturma odasında uyuya kalmıştı kızımı aldım kucağıma hemen çocuk odasında bebegimi almaya çalıştım saklanmakta yuruyemedim eşimi çağırdım eşim aldı bebeğimi deprem durunca aşağı indik çok zor andı Allah'ım bir daha yasatnasin eşimin dayısınin binası da çökmüş bekliyoruz 🥺

Çok geçmiş olsun kızlar Rabbim bir daha yaşatmasın vatanımızı tüm felaketlerden korusun 😔
Amin

Son düzenleme:

Sümeyra🍀

rank
Kizlar cokk geçmiş olsunya haberleri gorunce cok kotu oldumm Allah yardimciniz olsun😢
Allah razı olsun cnm valla çok kötüyüm sürekli ağlıyorum haberlere bakıyorum belki biri daha kurtulur diye dua ediyorum

Kuuzm nasılsın şiödi öğrendim bende deprem olmuş Gaziantep ve Kahramanmaraş ta ama her yerde hissedilmiş. Çok çok geçmiş olsun inşallah sizlerde bir şeu yok
Aysenurum çok kötüydü beşik gibi sallandim dedim şimdi bina çökecek bizimki Allah'tan yeni yapılan bina bir kaç yıllık sağlam ama burda 9 bina çöktü çok ölü ve yaralı var dua ediyorum sabahtan beri ağlamaktan öldüm şükrediyorum Allah'ıma evlatlarını bana bağışladı için

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Allah razı olsun cnm valla çok kötüyüm sürekli ağlıyorum haberlere bakıyorum belki biri daha kurtulur diye dua ediyorum

Aysenurum çok kötüydü beşik gibi sallandim dedim şimdi bina çökecek bizimki Allah'tan yeni yapılan bina bir kaç yıllık sağlam ama burda 9 bina çöktü çok ölü ve yaralı var dua ediyorum sabahtan beri ağlamaktan öldüm şükrediyorum Allah'ıma evlatlarını bana bağışladı için
Ah Sümeyram rabbim göçül altında kalanlarada yardım etsin inşallah 🤲🏻. Allahım cemi cümlesi ile beraber hepimixi korusun öncelik yavrularımızı. Hala sallanıyor mu yoksa durdu mu

Sümeyra🍀

rank
Ah Sümeyram rabbim göçül altında kalanlarada yardım etsin inşallah 🤲🏻. Allahım cemi cümlesi ile beraber hepimixi korusun öncelik yavrularımızı. Hala sallanıyor mu yoksa durdu mu
Amin amin aysenurum yok burda sabah 4 17 gece oldu çok sallandı ondan sonra hissetmedik ama çok korkuyorum heran yine sallanacakmisim gibi hissediyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Amin amin aysenurum yok burda sabah 4 17 gece oldu çok sallandı ondan sonra hissetmedik ama çok korkuyorum heran yine sallanacakmisim gibi hissediyorum
Korkma canım benim Allah'ın izn ile bir daha olmaz inşallah 🤲🏻 dualarımdasınız Rabbim yanınızda olsun inşallah 🤲🏻

Sümeyra🍀

rank
Korkma canım benim Allah'ın izn ile bir daha olmaz inşallah 🤲🏻 dualarımdasınız Rabbim yanınızda olsun inşallah 🤲🏻
İnşallah canım Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin neolur inşallah can kaybı olmaz bir tane daha az önce haberleri izledim Diyarbakır da 11 yaşındaki kız çocuğu kurtarıldı ardından hemen Bir ölü çıkarttilar sarmislardi nasıl ağladım dayanamıyorum bu aralar çok aşırı derecede duygusalim zaten 🥺

Tüm sayfalar yüklendi.