Deprem oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sümeyra🍀 tarafından oluşturulan Deprem oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,384 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Deprem oldu
Konbuyu başlatan Sümeyra🍀
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İnşallah canım Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin neolur inşallah can kaybı olmaz bir tane daha az önce haberleri izledim Diyarbakır da 11 yaşındaki kız çocuğu kurtarıldı ardından hemen Bir ölü çıkarttilar sarmislardi nasıl ağladım dayanamıyorum bu aralar çok aşırı derecede duygusalim zaten 🥺
Rabbiö ailesine sabır versn hepsinin inşallah fazla cam kaybı olmaz

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun cnm valla çok kötüyüm sürekli ağlıyorum haberlere bakıyorum belki biri daha kurtulur diye dua ediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aysenurum çok kötüydü beşik gibi sallandim dedim şimdi bina çökecek bizimki Allah'tan yeni yapılan bina bir kaç yıllık sağlam ama burda 9 bina çöktü çok ölü ve yaralı var dua ediyorum sabahtan beri ağlamaktan öldüm şükrediyorum Allah'ıma evlatlarını bana bağışladı için
Ay canim 7.4luk deprem oldu sanidim. Ne kadar salanmisdirr yaa ne kadar korkmuşsunuzdur😢

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok kötüydü Malatya beşik gibi sallandı 300 bina yıkılmış birde kar nasıl yağıyor ya rabbim yardımcımız olsun İnşallah

Tüm sayfalar yüklendi.