Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,066 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben söylemesem sosyal medyada göreceksiniz yada haberde

Amin inşallah canım benim

Valla canım biz kimseye zorla birşeye baktirmiyoruz hatta burdan da çık o zaman çünkü burda herşey konuşulur

Aayy çok sıktı iyice hadi ya kalp kırmak istemiyorum
Sana soracak değilim uygulamadan çıkıp çıkmayacağımı herkese açık bir uygulama senin şahsi uygulaman değil farkındaysan

Kimse kimsenin postuna bakmak zorunda değil cevap yazmak zorunda da degil arkadaşım konuyu daha fazla uzatma sesize alırsın bildirimleri inşallah anlamisindir teşekkür ederim
Ne bu konuşma tarzı ya uzatma falan ben konuyu açan kişiyle mubattap oluyorum sen niye bu kadar karışıyorsun onu anlamıyorum

Bakmak istemeyen bakmaz çok değişik saçma yaa bizde çoğu şeyi görmemezlikten geliyoruz

Bişi olmz kuzum

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım 💕 bz maltydyz
Ablacım ne oluyor sana onu anlamıyorum ben rahatsız olduğumu belirttim bakmak istemeyen bakmaz diye bişey yok başlığı görüyorum zaten konuya girmesem de anlatabiliyor muyum

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Sana soracak değilim uygulamadan çıkıp çıkmayacağımı herkese açık bir uygulama senin şahsi uygulaman değil farkındaysan

Ne bu konuşma tarzı ya uzatma falan ben konuyu açan kişiyle mubattap oluyorum sen niye bu kadar karışıyorsun onu anlamıyorum
Ben sana şahsi konuşma açmadım herkes bu posta cevp verebilir ve sende orda çok konuşma adap li ol şu ortama herkes giriyor valla bela beni çekiyor ya mümkünse benim psta girme ve yazma hadi

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Ben sana şahsi konuşma açmadım herkes bu posta cevp verebilir ve sende orda çok konuşma adap li ol şu ortama herkes giriyor valla bela beni çekiyor ya mümkünse benim psta girme ve yazma hadi
Çok konuşma diyip adaplı ol demen komiksin gerçekten önce sen adaplı olmayı öğren seviyeli tartışmak sana göre değil belli hemen çirkinleşiyorsun istesen de yazmam gereksiz postuna

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Çok konuşma diyip adaplı ol demen komiksin gerçekten önce sen adaplı olmayı öğren seviyeli tartışmak sana göre değil belli hemen çirkinleşiyorsun istesen de yazmam gereksiz postuna
Modarator olduğum için uyarmak zorundayım uyarmama rağmen hala aynı devam ediyorsunuz !!!!!

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Modarator olduğum için uyarmak zorundayım uyarmama rağmen hala aynı devam ediyorsunuz !!!!!
Evet moderatörsün bu yüzden adil yorum yapman gerekir samimi olduğunu kişileri savunarak olmaz öyle arkadaş hamile etkileniyor olabilir demeni beklerdim seni buradan tanıyorum az çok böyle bir anlayış beklerdim açıkçası

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet moderatörsün bu yüzden adil yorum yapman gerekir samimi olduğunu kişileri savunarak olmaz öyle arkadaş hamile etkileniyor olabilir demeni beklerdim seni buradan tanıyorum az çok böyle bir anlayış beklerdim açıkçası
Kimseyi savunmuyorum Burdaki herkezle kardeş arkadaşım kimsenin benim için ustunlugu yok olamazda seni ilgilendirmez kimin ne post acdigi arkadaşlar deprem bölgesinde yaşadıklarını bizlerle paylaşıyor napalim açmamı diyelim yani??? Etkileniyorsan bakma canım cevap yazma sesize al bildirimleri arkadaş da aynisni senin gibi yapmış olsa onuda uyarırdım Herkeze esit davranırım

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Kimseyi savunmuyorum Burdaki herkezle kardeş arkadaşım kimsenin benim için ustunlugu yok olamazda seni ilgilendirmez kimin ne post acdigi arkadaşlar deprem bölgesinde yaşadıklarını bizlerle paylaşıyor napalim açmamı diyelim yani??? Etkileniyorsan bakma canım cevap yazma sesize al bildirimleri arkadaş da aynisni senin gibi yapmış olsa onuda uyarırdım Herkeze esit davranırım
Bizde deprem bölgesindeyiz arkadaşımm herkes yazsın o zaman deprem deprem deprem biz diğer insanları düşünüp yazmıyoruz millet hamile stres olmasın diye herkesten bu anlayışı bekliyorum ben de bir de uygunsuz davranış diye şikayet etmişsin post sahibine de aynı şeyi yapmışsan ne âlâ

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...