Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz 😥
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 25 Ocak 2024 #1 Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 25 Ocak 2024 #2 Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Yaa çok geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah
Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Yaa çok geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 25 Ocak 2024 #3 Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım inşallah sorun olmamıştır. Nasılsınız iyimisiniz
Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım inşallah sorun olmamıştır. Nasılsınız iyimisiniz
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 25 Ocak 2024 #4 Kuzum çok gecmis olsun nasılsınız iyimisniz özlem var Malatya'da
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 545 25 Ocak 2024 #5 Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım iyimisiniz
Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım iyimisiniz
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 25 Ocak 2024 #6 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa çok geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok korktuk onun dışında sorun yok canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım inşallah sorun olmamıştır. Nasılsınız iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Sağol canm ben iyiyim de çocuklar baya korktular çok kötüydü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Hülya12' Alıntı: Kuzum çok gecmis olsun nasılsınız iyimisniz özlem var Malatya'da Genişletmek için tıkla ... İyiyiz canm aynen özlemle nur malatyada çevre illerden de hissedilmiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canım iyiyim çocuklar çok korktular
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa çok geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok korktuk onun dışında sorun yok canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım inşallah sorun olmamıştır. Nasılsınız iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Sağol canm ben iyiyim de çocuklar baya korktular çok kötüydü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Hülya12' Alıntı: Kuzum çok gecmis olsun nasılsınız iyimisniz özlem var Malatya'da Genişletmek için tıkla ... İyiyiz canm aynen özlemle nur malatyada çevre illerden de hissedilmiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canım iyiyim çocuklar çok korktular
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 25 Ocak 2024 #7 Baharrr' Alıntı: Çok korktuk onun dışında sorun yok canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Sağol canm ben iyiyim de çocuklar baya korktular çok kötüydü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 İyiyiz canm aynen özlemle nur malatyada çevre illerden de hissedilmiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Çok sağol canım iyiyim çocuklar çok korktular Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım rabbim beterinden korusun
Baharrr' Alıntı: Çok korktuk onun dışında sorun yok canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Sağol canm ben iyiyim de çocuklar baya korktular çok kötüydü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 İyiyiz canm aynen özlemle nur malatyada çevre illerden de hissedilmiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ocak 2024 Çok sağol canım iyiyim çocuklar çok korktular Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım rabbim beterinden korusun
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 25 Ocak 2024 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: İnşallah canım rabbim beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... Amin cnm benim
Gamze Hümeyra' Alıntı: İnşallah canım rabbim beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... Amin cnm benim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 25 Ocak 2024 #9 Baharrr' Alıntı: Amin cnm benim Genişletmek için tıkla ...
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 25 Ocak 2024 #10 Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Gaziantep te sallandı cnm ya ama biz dışarda idik ama baya sallanmis
Baharrr' Alıntı: Kızlar malatyada 5.2 deprem oldu malatyada olan veya yakın olanlar iyimisiniz Genişletmek için tıkla ... Gaziantep te sallandı cnm ya ama biz dışarda idik ama baya sallanmis