Dertleşme 😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan Dertleşme 😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,748 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dertleşme 😭😭
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım ama böyle yapma lütfen gerçekten bebeğe de zarar sen güzel şeyler düşün aklına böyle şeyler getirme 🤲🤲💞💞
Hergun tam 12de buraya giriyorum gün gün gelişimini okuyorum dua ediyorum yine öyle yapicam doğup hiç uyumadigi günleri hayal edicem😂🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim senide bebeginide korusun kuzum inşallah sağ sağlım bebeğini kucağına alırsın dualarımız seninle 🙏 güzel anne
Allah razı olsun canm inşallah🤲

Son düzenleme:

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biraz uzun olacak ama benim kan hastalığım var geç pihtilasiyor aylardır hastane hastane geziyoruz çoğu yer doğumu yapmıyor her neyse bı yer bulduk hastaligimin tanısını koyacaklarmis günler sonra ilk defa rahat uyudum bugün tahlil sonuçlarım cikti bugün bı baktım sonuçlara göre ani bebek kaybı olabilir yazıyor canm yanıyor ki tarifi yok bu hislerin hepimiz hamileyiz bu mübarek günde ne olur benide dualarınıza katın sağ salim kızıma kavusayim bebeğini sağlıkla kucağına sorunsuz almak Allah'ın bı lütfu başka şeylere üzülüp dert etmeyin inanın değmiyor rabbim kimseyi canıyla kanıyla sinamasin 😭😭
Rabbim güzel kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 🥰🥰 Kötü düşünceleri kov kafandan hep güzel düşün iyiyi çağır. Sakin ol hem stres senide bebeği de etkiliyor biliyosun. Güzel düşün kendini germe tamam canım dualarımız seninle 🥰🥰🤗🤗🙏🙏

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim güzel kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 🥰🥰 Kötü düşünceleri kov kafandan hep güzel düşün iyiyi çağır. Sakin ol hem stres senide bebeği de etkiliyor biliyosun. Güzel düşün kendini germe tamam canım dualarımız seninle 🥰🥰🤗🤗🙏🙏
Amin canm Allah razı olsun inşallah sağlıkla kavuscam kızıma uyumadigi yorgunluktan tükendiğim günlere ışınlanmak istiyorum😂🤲

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biraz uzun olacak ama benim kan hastalığım var geç pihtilasiyor aylardır hastane hastane geziyoruz çoğu yer doğumu yapmıyor her neyse bı yer bulduk hastaligimin tanısını koyacaklarmis günler sonra ilk defa rahat uyudum bugün tahlil sonuçlarım cikti bugün bı baktım sonuçlara göre ani bebek kaybı olabilir yazıyor canm yanıyor ki tarifi yok bu hislerin hepimiz hamileyiz bu mübarek günde ne olur benide dualarınıza katın sağ salim kızıma kavusayim bebeğini sağlıkla kucağına sorunsuz almak Allah'ın bı lütfu başka şeylere üzülüp dert etmeyin inanın değmiyor rabbim kimseyi canıyla kanıyla sinamasin 😭😭
Allah Korusun öncelikle psikolojik olarak zor olsada kendini rahatlat güzelce atlatacaksin bu süreci prensesinle evine geleceksin hep bunu düşün 💐

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol dua ederim canım senin için sende pozitif düşün inşallah çok güzel bir doğum olur nasıl olduğunu bile anlamazsın sağ sağlim kızını kucağına alır cıkarsın hastaneden
Allah razı olsun canm sen kalbime su serptin rabbimde senin kalbine su serpsin bu dünyadaki en güzel seylerden biri de karnında melek taşıyan annenin dualarında olmak rabbim iki cihanda da razı olsun senden

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Amin canm Allah razı olsun inşallah sağlıkla kavuscam kızıma uyumadigi yorgunluktan tükendiğim günlere ışınlanmak istiyorum😂🤲
Uykusuzluktan kafayı yemeye hazırım diyorsun yani 😂😂 sen yinede dinlen o vaktinde gelince bolca uykusuzluktan çıldırırsın 😅😅 Allah'ım evlatlarımızı korusun inşallah annelik böyle birşey işte onun için herşeyden vazgeçebilir fedakarlık yapabilirsin 🤗🤗🥰🥰

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim seni de tüm bebek bekleyen annelere bebeğini sağlık kucağına almayı nasip etsin kimseye evlat acısı göstermesin kuzum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hergun tam 12de buraya giriyorum gün gün gelişimini okuyorum dua ediyorum yine öyle yapicam doğup hiç uyumadigi günleri hayal edicem😂🤲

Allah razı olsun canm inşallah🤲
Bende öyle yapardım erken uyusam bile 11.30 12 de alem kurmuş gibi uyanır hemen uygulamaya bakardım güzel oluyor 🥰🥰😅😅

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Uykusuzluktan kafayı yemeye hazırım diyorsun yani 😂😂 sen yinede dinlen o vaktinde gelince bolca uykusuzluktan çıldırırsın 😅😅 Allah'ım evlatlarımızı korusun inşallah annelik böyle birşey işte onun için herşeyden vazgeçebilir fedakarlık yapabilirsin 🤗🤗🥰🥰
Şimdi öyle yapıyorum bütün gün uyuyorum uyu Ayşe bidaha rahat uyku olmayacak diyorum eşimde gülüyor 😂😂

Bende öyle yapardım erken uyusam bile 11.30 12 de alem kurmuş gibi uyanır hemen uygulamaya bakardım güzel oluyor 🥰🥰😅😅
Okumadan uyuyamiyorum bağımlı oldum😂😂

Okumadan uyuyamiyorum bağımlı oldum😂😂
Rabbim seni de tüm bebek bekleyen annelere bebeğini sağlık kucağına almayı nasip etsin kimseye evlat acısı göstermesin kuzum
Amin canım aminnn rabbim kimseyi evladiyla sinamasin🤲

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun canm sen kalbime su serptin rabbimde senin kalbine su serpsin bu dünyadaki en güzel seylerden biri de karnında melek taşıyan annenin dualarında olmak rabbim iki cihanda da razı olsun senden
Ay çok duygulandırdın beni Allah razı olsun ❤️ inşallah rabbim hepimizede yardım edecek sırayla hepimizde dopurucaz yeterki pozitif olalım kötü düşnümeyelim 💜💙 dualarına benide ksttığın için teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.