Dertleşmek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgyldrrm tarafından oluşturulan Dertleşmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,035 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dertleşmek
Konbuyu başlatan Ezgyldrrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Ara ara hafif kanama oluyor sancım ama baya azaldı ilacı kuLlaniyorum sanırım onun faydası. Merak edip sorduğun için çok teşekkür ederim 🤗🥰
Nedemek bende yaşadım çünkü çok korkmuştum yatak odamın halısı banyon hep kan olmuştu resmen damliyordu benden ogün sen yazdıgın da agrım var diye benim içime doğdu senin kanaman olacagım

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim çok değişti aynı iş yerinde çalışıyorduk sevgiliyken evlenince ben işi bıraktım. Restorant. İlk zamanlar eli dolu gelirdi iş yerine ve eve. Çikolata çiçek alırdı aklına birşey gelse bana alır getirirdi. Şimdi hiç öyle değil Eşim gece gelince bana sarılıyor öpüyor aramız iyi oluyor ama öğlen ise gidince hiç konuşmuyoruz hep ben mesaj atıyorum o da canı isterse cevap veriyor aklına gelirse ayda yılda 1 kez arıyor ilgisiz kalmaktan sıkıldım havalar da soğuk gezemiyoruz kayinvalidemlerle yaşıyoruz uyu-uyan-kahvalti ise git gece gel uyu böyle düzenimiz gidiyor bugün de artık mesaj attım beni özlemiyorsun yazdım o da evet balım yazmış bana yani umursamadan okuyor mesajımı ne yapabilirim fikriniz var mı? Konuşuyorum konuşuyorum ama hiç birşey değişmiyor çok üzülüyorum
Ben kocanın arkasına düşmem gerekse kendi düşsün

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Nedemek bende yaşadım çünkü çok korkmuştum yatak odamın halısı banyon hep kan olmuştu resmen damliyordu benden ogün sen yazdıgın da agrım var diye benim içime doğdu senin kanaman olacagım
😔 Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın cidden kaybetme düşüncesi bile zor

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Tabi ki çok zor bugün bende. Sarı akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldim hala kafam orda gene kanamamı olacak diye
İnşallah sende de sorun çıkmaz kahverengi akıntı normal demişti doktor taze kan şeklinde olunca riskli demişti ama yarın devam ederse acile git sende için rahat eder 🤗 🙏🙏

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum birincisi çok mesaj atma. Adamın merak etmeme sebebi zaten belli kaynananla oturuyormuşsun. Üzerine düşme yüz yüze guzel bir dille 1 kere anlat ve geri cek kendini

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.