Destek kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde DygBlog tarafından oluşturulan Destek kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 876 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Destek kızlar
Konbuyu başlatan DygBlog
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DygBlog

DygBlog

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 18+2 haftalık oldum düne kadar sanki kıpırtıları vardı bebeişimin ama dün geceden beri hiç hissetmiyorum
Yada psikolojik bana öyle geliyor bu şekilde olan varmı 🙁 daha doktor kontrolümede var gitmek de istemiyorum en ufak şeyde ama bilmiyorum

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 18+2 haftalık oldum düne kadar sanki kıpırtıları vardı bebeişimin ama dün geceden beri hiç hissetmiyorum
Yada psikolojik bana öyle geliyor bu şekilde olan varmı 🙁 daha doktor kontrolümede var gitmek de istemiyorum en ufak şeyde ama bilmiyorum
Bol su iç canım şekerli şeyler çikolata falan ye uzan dinlen hissetmiyor olman sıkıntı olduğu anlamına gelmez kanaman ağrın vs yoksa içini ferah tut

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İlk gebelikse 20. Haftadan sonra minik minik dokunuşlar içinizde balık kayıyor muş gibi hissedersin. İkinci ya da diğer gebeliklerde daha erken olabilir. Ama daha küçük olduğu için aktif her zaman hareket etmez. Yorgunlukda etkiler. Tatlı şeyler tüketmen hareketlendirir

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ayni haftadayiz canim oturunca hissediyorum hareketli olunca pek hissetmiyorum

DygBlog

Kayıtlı Üye
rank
Bol su iç canım şekerli şeyler çikolata falan ye uzan dinlen hissetmiyor olman sıkıntı olduğu anlamına gelmez kanaman ağrın vs yoksa içini ferah tut
Kanama ağrı sancı hiç birşey yok şükür sürekli su içiyorum aslında ve sürekli uyuyorum malesef inşallah birşey yoktur gerçi belirgin bir hareketi yoktu hissettiğim kıpırtı idi umarım bebeğime birşey olmaz sadece ben abartıyorumdur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk gebelikse 20. Haftadan sonra minik minik dokunuşlar içinizde balık kayıyor muş gibi hissedersin. İkinci ya da diğer gebeliklerde daha erken olabilir. Ama daha küçük olduğu için aktif her zaman hareket etmez. Yorgunlukda etkiler. Tatlı şeyler tüketmen hareketlendirir
İlk gebeliğim yani acemiyim Dua edin bol bol

İklim

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebelikte 20 ve 20 haftadan sonra hissedersin ikinciyse hissedebilrsn belki yavaş yavaş

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kanama ağrı sancı hiç birşey yok şükür sürekli su içiyorum aslında ve sürekli uyuyorum malesef inşallah birşey yoktur gerçi belirgin bir hareketi yoktu hissettiğim kıpırtı idi umarım bebeğime birşey olmaz sadece ben abartıyorumdur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk gebeliğim yani acemiyim Dua edin bol bol
Burda çoğu kişi acemiydi. Birbirimize sorarark ogreniriyoruz bazı şeyleri. 😊 Senin için sağlıklı bi gebelik ve hayırlı bı doğum olur. İnşallah🙏

Tüm sayfalar yüklendi.