Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olur bir aslında ama bebekte bir şey var mı yok mu diye inceleme yapıyorlar her yerini varsa eğer önceden önlem alınıyor annenin haberi oluyor sem bilirsin cnm tercih senin
Bence şart çünkü bebeğin A dan Z ye inceleniyor bir sıkıntı olduğu taktirde erken müdahale yapılabiliyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Gitsen detaylı ultrason yaptırsan daha iyi bende başka bı şehre sevkedildim gitmisken onuda yaptırdım doktorlar kolay kolay hiçbir anne adayı bu testi yaptirmiyo diyolar bence anne adayları yaptırın imkan varsa
kesinlikle git.ben ilk kızımda gitmedim iki böbregı esıt degılmıs dogduktan sonra gaz ıcın gıttıgımde utrasonda farkettıler ılk sordugu detaylı utrasona gırmedınmı haberın yokmuydı oldu.detaylı utrasondada ona gore bılgılendırılıyosun dogunca sık kontrollerını yaprırıyosun.23 haftalık hamileyım 4 gun once gırdım ıkımcı cocuguma plesentanın aşagıda oldugu cıktı.detaylı uyrason cok önemli yaşayan bırı olarak soyluyorum.yanı bı utrasona gırmekten ne kaybedersınkı.kendınede bebegede haksızlık etme
kesinlikle git.ben ilk kızımda gitmedim iki böbregı esıt degılmıs dogduktan sonra gaz ıcın gıttıgımde utrasonda farkettıler ılk sordugu detaylı utrasona gırmedınmı haberın yokmuydı oldu.detaylı utrasondada ona gore bılgılendırılıyosun dogunca sık kontrollerını yaprırıyosun.23 haftalık hamileyım 4 gun once gırdım ıkımcı cocuguma plesentanın aşagıda oldugu cıktı.detaylı uyrason cok önemli yaşayan bırı olarak soyluyorum.yanı bı utrasona gırmekten ne kaybedersınkı.kendınede bebegede haksızlık etme
Gitsekde olumsuz birşey demiyorlar kız komşumun kızında kalbinde ve damarlarında sorun varmis doğumdan sonra kaybetti kadın ve herşeyi yapmış bütün tahlilleri olumsuz birşey dememişler günün geçti zaten 23haftsya girmek uzereyim Allah'tan bir aksilik çıkmaz inşallah hayirlis dua edip gideceğiz artık sanki bir sorun olsa aldiracsgiz oda yok nasip kısmet rabbim saglikli hayırlı
Gitsekde olumsuz birşey demiyorlar kız komşumun kızında kalbinde ve damarlarında sorun varmis doğumdan sonra kaybetti kadın ve herşeyi yapmış bütün tahlilleri olumsuz birşey dememişler günün geçti zaten 23haftsya girmek uzereyim Allah'tan bir aksilik çıkmaz inşallah hayirlis dua edip gideceğiz artık sanki bir sorun olsa aldiracsgiz oda yok nasip kısmet rabbim saglikli hayırlı