Detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırdınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırdınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,125 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırdınız
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
22+1 de gittim Renkli ultrason diye ama renkli göremedim baştan sordum bide 400 lira ödeme yaptım ama oğlumu göremedim. Neymiş orda renkli çıktı veremiyolarmış. Sinir oldum. Gitmeden sor iyice sırf ölçüm yapıp göndermesinler. Ben mağdur oldum siz olmayın 😕🌸

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
22+1 de gittim Renkli ultrason diye ama renkli göremedim baştan sordum bide 400 lira ödeme yaptım ama oğlumu göremedim. Neymiş orda renkli çıktı veremiyolarmış. Sinir oldum. Gitmeden sor iyice sırf ölçüm yapıp göndermesinler. Ben mağdur oldum siz olmayın 😕🌸
Teşekkür ederim nerede yaptırdın

Sybm

Guest
rank
Teşekkür ederim nerede yaptırdın
Deta
Detaylıya girmedim ama özelde ultrasona girdim doktor renkliya koydu beni 350 verdim o kadarr güzel pozlar bana verdi kahve rengi olarak ayakları elleri yüzü çok güzeldi

Tüm sayfalar yüklendi.