Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek. tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,339 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Melek.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba, detaylı ultrason yaptıran var mı? Nelere bakıyorlar.. Yaptırmasak bişey olur mu. Ben tarama testlerini istememiştim öğrenmek istemiyorum demiştim. Tm demişti doktor ama detaylı ultrason yaptır demişti

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba, detaylı ultrason yaptıran var mı? Nelere bakıyorlar.. Yaptırmasak bişey olur mu. Ben tarama testlerini istememiştim öğrenmek istemiyorum demiştim. Tm demişti doktor ama detaylı ultrason yaptır demişti
Detaylı ultrason da bebeğinin bütün iç ve dış organlarına iyice bakılıyor canım cinsiyetini de tam net öğrenirsin neden yaptırmıyorsun ki tarama testlerini de yaptirsaydin keşke bunların hepsi bizim ve bebeğimizin sağlı için yapılıyor

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason da bebeğinin bütün iç ve dış organlarına iyice bakılıyor canım cinsiyetini de tam net öğrenirsin neden yaptırmıyorsun ki tarama testlerini de yaptirsaydin keşke bunların hepsi bizim ve bebeğimizin sağlı için yapılıyor
Tarama testleri down sendromu için bakılıyor ya onu öğrenmek istemedim yanılan da çok oluyor bu testlerde sağlıklı doğuyor doğuma kadar ona üzülmeyelim dedim. Herhangi bi sorun olursa müdahale edilemiyor heralde değil mi doğunca zaten testleri yapılıyor.. Biraz karışık duygularım

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tarama testleri down sendromu için bakılıyor ya onu öğrenmek istemedim yanılan da çok oluyor bu testlerde sağlıklı doğuyor doğuma kadar ona üzülmeyelim dedim. Herhangi bi sorun olursa müdahale edilemiyor heralde değil mi doğunca zaten testleri yapılıyor.. Biraz karışık duygularım
Hm anlıyorum canım benimde korkularım var ama Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin 🤲 benim eşim in ailesinde zihinsel engelli çok üstelik en başta kayınbiraderim var tek sağlıklı elleri ayakları tam olsun akılları başlarında olsun Rabbim den başka bir şey istemem hepimiz için inşallah 🤲

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım neden yaptırmıyorsun bebeğin cinsiyeti iç organları kalp kapakçığı damarları yarık dudak mi parmakları tam mi eksik mi bacağı kısa mi normal mi mide ciğer kalp vücudumuzda olması gereken yerdemi diye bakiliyo ben yaptırdım devlet hastanesi perinatoloji bölümü mutlaka yaptır devlette ücretsiz

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım neden yaptırmıyorsun bebeğin cinsiyeti iç organları kalp kapakçığı damarları yarık dudak mi parmakları tam mi eksik mi bacağı kısa mi normal mi mide ciğer kalp vücudumuzda olması gereken yerdemi diye bakiliyo ben yaptırdım devlet hastanesi perinatoloji bölümü mutlaka yaptır devlette ücretsiz
Teşekkür ederim canım 🙏 Tamam gideyim yaptırayım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar