Detayli ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Detayli ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,101 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detayli ultrason
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül 🌹

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Yarın detaylı ultrasonum var kızlar inşallah herşey yolundadır.16 haftalıkken erkek demişti cinsiyet için bakalım detayli da ne diyecek doktor

Gül 🌹

Kayıtlı Üye
rank
Hadi hayırlısı cnm herşeyi sağlıklıdır ve gönlünden geçen olur umarım. Bu arada bende 20 haftalığım seninle konuşmuştuk, banada 16.da erkek demişlerdi tekrar kontrole gittim netleşti ikinci oğlum geliyor.

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Yarın detaylı ultrasonum var kızlar inşallah herşey yolundadır.16 haftalıkken erkek demişti cinsiyet için bakalım detayli da ne diyecek doktor
Hadi bakalim cnm ins güzel haberler al herzaman. Ben detaylida ilkkez cinsiyetini ogrenmistim sanirim 23. Haftadaydik😅🤭

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Hadi hayırlısı cnm herşeyi sağlıklıdır ve gönlünden geçen olur umarım. Bu arada bende 20 haftalığım seninle konuşmuştuk, banada 16.da erkek demişlerdi tekrar kontrole gittim netleşti ikinci oğlum geliyor.
Benimde 2. Oglum geliyor cnm detayli da erkek deyince tamam artık dedim netleşti. Çok şükür herşey yolunda rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.