Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Efnan tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,415 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Efnan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Insallah canim cok merak ediyoruk aldan muane yapmiyorlar dimi ayrintili ulyrasonda
Hayır canım normal kontrol gibi ama cihazları daha gelişmiş daha detaylı orada kesinleşir zaten ben 15+3 de öğrendim kızımı detaylıya gittik hiç sormak gelmedi aklıma öğrendik diye doktor kendisi dedi cinsiyeti sormadınız falan biliyoruz ama sizde söyleyin dedik kız dedi orada zaten tam emin olduk 😇

Efnan

Kayıtlı Üye
rank
Ayy inşallah kız çocuğu nasip olur benimde bir oğlum var bu da nasipse kız az kaldi
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayır canım normal kontrol gibi ama cihazları daha gelişmiş daha detaylı orada kesinleşir zaten ben 15+3 de öğrendim kızımı detaylıya gittik hiç sormak gelmedi aklıma öğrendik diye doktor kendisi dedi cinsiyeti sormadınız falan biliyoruz ama sizde söyleyin dedik kız dedi orada zaten tam emin olduk 😇
Ayy benimki göstermedi kendini ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.