Detaylı ultrason

• Konbuyu başlatan Nnn
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nnn tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,557 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Nnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SemaKayra

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Sonuçlar inslalah iyi kuzum
Çok şükür sonuçlar güzel. Bizim yaramaz kız eliyle yüzünü kapatıyor yüzünü zar zor gördük 😂
Sonuçlar inslalah iyi kuzum
Çok şükür bir sıkıntı yok. Ecmel112 ki gibi yüzünü göstermedi bi türlü eliyle kapatmış bakmayın der gibi. Zar zor yakaladık bir iki poz 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür sonuçlar güzel. Bizim yaramaz kız eliyle yüzünü kapatıyor yüzünü zar zor gördük 😂
Çok şükür bir sıkıntı yok. Ecmel112 ki gibi yüzünü göstermedi bi türlü eliyle kapatmış bakmayın der gibi. Zar zor yakaladık bir iki poz 😂😂
İki kere yazmışım canım kusura bakma 🤣🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

İki kere yazmışım canım kusura bakma 🤣🤣
Ne kusuru balım oluyor öyle 😂😂 nazlı melek desene doğumda gör der sana annesi güzelliğinin senin gözünü kamastirmasini istememiştir minik prenses 😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok nazlı ya yüzünü kendime benzettim bakalım değişecek mi. Nazı da babası 😂😂
Annelik iç güdüsü sanırım 😂😂bende esime oğlumun yüzünü atip bak aynı burnu dudağı kulağı ben diyordum kesin huyu sana benzer dedim 😂😂 daha çocuğun yüzü oturmadı bile nerden belli sana benzedjgi diyordu 😂😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason hakkında bilgisi olan? pahalı mı.
Ben devlette ücretsiz yaptırdım.. özel hastanelerde de fiyatlar değişiyor.. bazı ozellerde de doktor muayene esnasında ücretsiz bakar ama öyle çok aşırı detaylı değil sıkıntı varsa perinatilojiye yönlendiriyor

Detayli ultrason devlette yapliyormu ki yoksa illa özele gitmemi gerekiyor bide kaçinci haftada oluyor detayli
20 haftalikken gidebilirsin cnm .. 24 haftaya kadar zamanı var .. sana bağlı ister devlet ister özel .. ben devlette yaptırdım bana bebgin fotosunu vermedi bazı devlet hastaneleri ilgisiz ama bebeğimde sıkıntı yoktu şükür

Tüm sayfalar yüklendi.