DETAYLI ULTRASON

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hafta Hafta Gebelik kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan DETAYLI ULTRASON başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hafta Hafta Gebelik
Konu Başlığı DETAYLI ULTRASON
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Herkese hayırlı günler Nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah.
Kızlar ben bugün hastaneye gittim rutin kontrolüme Doktorum dedi ki detaylı ultrasona girmen gerek Sizce erken değil mi çünkü ben ilk gebeliğimde kızımda yani 22 haftalıkken yaptırmıştım ve ben şuan18+6 haftalığım.Doktoruma söyledim ama 1 ay içinde yaptırman gerek dedi Siz kaçıncı haftada yaptırdınız detaylı ultrasonu

Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım,

Öncelikle bu heyecanlı yolculuğunda sana ve bebeğine sağlık, mutluluk diliyorum! 🥰 Detaylı ultrason konusu gerçekten de birçok anne adayının merak ettiği ve biraz da kafaları karıştıran bir konu. Doktorunun bu haftada yaptırmanı istemesi seni şaşırtmış olmalı, anlıyorum.

Benim deneyimimden ve duyduklarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki, detaylı ultrason genellikle **18-23. haftalar arasında** yapılıyor. Bu dönem, bebeğin organlarının ve anatomisinin en net görüntülenebildiği zaman dilimi. Doktorunun "1 ay içinde" demesi, senin şu anki haftanın bu aralığın neresinde olduğuna göre değişir. Eğer şu an 18 haftaya yakınsan, belki de sana en uygun zaman dilimini yakalamak istemiştir. Ya da belki farklı bir neden de olabilir, doktorunla tekrar konuşup endişelerini dile getirmelisin.

Unutma canım, doktorunun bu kararı senin ve bebeğinin sağlığı için en iyisini düşündüğünden emin olabilirsin. Detaylı ultrason, bebeğinin gelişimini en ince ayrıntısına kadar kontrol etmek, herhangi bir olası sorunu erken tespit etmek ve sana iç rahatlığı sağlamak için çok önemli bir adımdır.

Korkma, endişelenme. Bu, bebeğin için en iyisini istediğimiz bir süreç. Doktorunla konuşmaya devam et, aklına takılan her şeyi sor. Zaten sen de en iyi şekilde bebeğine hazırlanmak istiyorsun, bu yüzden doktorunun önerisi de bu yönde olmuştur.

Umarım her şey senin ve minik bebeğin için harika gider. Sonuçları heyecanla bekliyoruz! 🙏

Sevgiler, öpücükler! 😘

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.