Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cuma günü şehir Hastanesi'nde ayrıntılı ultrasona giricem seker yüklemesine gittiğimde alabilirsem randevu biliyorsun randevu almak çok zor fatih beye inşallah haber veririm sana sen ne zaman gideceksin canım
Canım şimdi baktım fatih beye randevu görünmüyor başka 2 doktor var ve 2 Kasıma görünüyor en yakın tarih benim şuanda cuma gününe randevum olduğu için cuma gününden itibaren alabilirim artık bir sonraki aya denk gelirse ayarlarız
Canım şimdi baktım fatih beye randevu görünmüyor başka 2 doktor var ve 2 Kasıma görünüyor en yakın tarih benim şuanda cuma gününe randevum olduğu için cuma gününden itibaren alabilirim artık bir sonraki aya denk gelirse ayarlarız
Kızlar hepinizden Allah razı olsun şimdi çıktık herşey yolunda olması gerektiği gibiymiş benim kız yine el yüzdeydi doktor dişli çıktı baya uğraştı dürttü Br kaç görüntü aldı gül yüzünün Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım