Detaylı ultrasyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Detaylı ultrasyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,816 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Detaylı ultrasyon
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hamişimm

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrasyon da nelere bakıyorlar annelerim birde kaç dk sürüyor alttan mı bakıyorlar karından mı nasıl oluyor ilk kez baktrcamda tecrübesizlik böyle bişey heralde 😅
Karindan bakiliyor canim uzun suruyorr yarim saat felan hatta benim bebis kalbini gostermedi kadin bakamadi ve bana cikolata yi yuru biraz gel dedi sonra bebisimin bakti dinledi felan herseyine bakti sukur bisiy cikmadi

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Karindan bakiliyor canim uzun suruyorr yarim saat felan hatta benim bebis kalbini gostermedi kadin bakamadi ve bana cikolata yi yuru biraz gel dedi sonra bebisimin bakti dinledi felan herseyine bakti sukur bisiy cikmadi
Çok şükür canım. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Peki eşin ve çalışanı dışında bi başkasını içeri alıyor mu doktorlar bilgin var mı canım

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Devlette yapiyorsan 5 dk sürüyor bildiğin ultrason :)
Özelde olcak canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim dun baktılar anlamadım çok hizliydilar ya cinsiyeti kesin belli oluyor orada
Anladım sağol canısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim dun baktılar anlamadım çok hizliydilar ya cinsiyeti kesin belli oluyor orada
Anladım sağol canısı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Peki eşin ve çalışanı dışında bi başkasını içeri alıyor mu doktorlar bilgin var mı canım
Kuzum ben eşim çalıştığı için bide şuan olduğum sehirde perinatoloji olmadığı için edirneye gitmek zorunda kaldım annemle benim doktorum tek annem olduğu için içeri aldı ama normal kadın doğum doktorum içeri eşim hariç kimseyi almıyor

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben eşim çalıştığı için bide şuan olduğum sehirde perinatoloji olmadığı için edirneye gitmek zorunda kaldım annemle benim doktorum tek annem olduğu için içeri aldı ama normal kadın doğum doktorum içeri eşim hariç kimseyi almıyor
Anladım canım inşlah hepsi öyle yapıyodur çok sağol

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Anladım canım inşlah hepsi öyle yapıyodur çok sağol
İnşallah kuzum sen bence direk doktorunu ara de böyle böyle diye o gün kaynanan gelince. Ki insllah gelmez kesin bir dille uyarsın bir daha gelirseniz çocuğun annesi hariç kimseyi içeri almam vs diye Allah yardımcın olsun kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.