İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım korkma beninde detaylı ya girince çok korkuttular beni en az 10 tane hemşire başıma toplanıp ultrason da baktılar ensesinde kese var dediler.. Bunun için kendi doktoruma yönlendirdiler doktorum da ameliyatın orda olamayacağını söyledi nerde çocuk beyin cerrahi si varsa oraya gitmen lazım ki çocuk doğar doğmaz ameliyat edilecek çünkü dedi.. O hastanede başka doktor lara yönlendirilince kafası delik olabilir dediler yok özürlü doğabilir dediler.. Malatya ya gittim doğum için orada kabul etmiyorlar başka şehirlere gönderiyolardı çok uğraştık çok git gel yaptım Malatya da doğumumu yaptım doğdu ameliyat oldu ama şükür Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmadı yani korkma Allaha sığın onlar herşeyi derler karşısındakini düşünmeden sen takma dua et Bi sıkıntı yok tur inşallahKızlar Dün Doktordan Geldim Doktor Biraz Kafamı Karıştırdı Dünden Beridir İyi Değilim Detaylı Ultrasyonda Herşey Çıkıyormu Hastane Tarihi Çok Uzun Olduğu İçin Cumaya Randevu Aldım Allah' ın İzniyle Giricem Detaylı Ultrasyona 19 haftaliken![]()