Detaylı ulturasondan çıktım 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesliesen tarafından oluşturulan Detaylı ulturasondan çıktım 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,983 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ulturasondan çıktım 🥰
Konbuyu başlatan Nesliesen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür herşey normal daha dönmemiş ayakları aşağı tarafa doğru herhalde zamanında döner 🤭 Elleriyle yüzünü kapatıyordu maşallah oğluma 🙈🥰 Allah herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
MaşaAllah kuzum benim oğlumun bir tane ultrason görüntüsü var yüzünün göründüğü başka yok hep elleriyle yüzünü kapatırdı sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah paşanı 💙💙💙

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ye ye çikolatayı çok seviyorlar😂😂
Arada yiyorum da sağlıklı değil aslında ulturason öncesi yemek lazım 🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

MaşaAllah kuzum benim oğlumun bir tane ultrason görüntüsü var yüzünün göründüğü başka yok hep elleriyle yüzünü kapatırdı sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah paşanı 💙💙💙
Benim diğerlerinde kapamamış ama şimdi tam bebek olmuşken yarısı açık 😅 sağol inşallah cümlemiz için

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Arada yiyorum da sağlıklı değil aslında ulturason öncesi yemek lazım 🤭

Benim diğerlerinde kapamamış ama şimdi tam bebek olmuşken yarısı açık 😅 sağol inşallah cümlemiz için
Ben hiç yiyemiyorm hemen midem bulanıyor bı meyve suyuna tofitaya kanıyor kızım😂😂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canım detaylı ultrason için hangi bölüme randevu alıosun
Ben özel hastaneden telefonla aldım radyoloji uzmanı gittiğim doktor

Ben hiç yiyemiyorm hemen midem bulanıyor bı meyve suyuna tofitaya kanıyor kızım😂😂
Hangi haftadasın benim hiç bulantım olmadı hergün her çeşit meyve yiyorum zaten market ürünleri çok nadir alıyorum oda bi çikolata yapamadığım için 🤭 pekmez reçel falan herşey köyden geliyor 😇

Hangi haftadasın benim hiç bulantım olmadı hergün her çeşit meyve yiyorum zaten market ürünleri çok nadir alıyorum oda bi çikolata yapamadığım için 🤭 pekmez reçel falan herşey köyden geliyor 😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar