Detaylı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Detaylı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,268 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Detaylı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ~canan~

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason için ayın 18ine gün aldım kızlar hayırlısı ile güzel sonuçları alırız inşallah 🤲🤲💞
Amin canım inşallah benim de ayın 22 sinde hayırlısı bakalım sen git daha sonra bilgi alırım senden nur Rabbim iyi haberlerini almanı nasip etsin inşallah 😊

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar peki detaylı ultrason 24+5 te yaparlar mı. Bir türlü randevu bulamadım geç mi kaldım acaba gitsem yaparlar mı

Son düzenleme:

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason için ayın 18ine gün aldım kızlar hayırlısı ile güzel sonuçları alırız inşallah 🤲🤲💞
Canim hayırlı haberler alırsın inşallah bu detaylı ultrason dediğiniz farklı bir cihaz ve farklı bir doktorami gidiyorsunuz ben doktoruma sordum ben yapıyorum dedi ters bir durum görürsem renkliye gönderiyorum dedi baktı bir tek plesenta rahim ağzını kapatmış dedi aşağıya renkli ultrasona gönderdi oda onayladı onun dışında böyle dakikalarca süren bir muayene değildi doktor iki eli iki ayağı parmak sayılar ciğerler böbrek kalp atışı kesik dudak yok serçe parmak üç eklem dedi ayak düz taban dedi bukadar bumu yoksa farklimi valla bu üçüncü digerlerindede görmedim en son on sene önceydi onlarda da görmedim 🤔

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ayyyyyy canım sonucu kesin söyle bize ya yerim minicik nasıl poz verecek çok merak ediyorum 🥰😇💕 bizim de yapılacak ama özelde çok para ister diye bi yandan yaptırmak istemiyorum bi yandan da o ultrasonda 3boyutlu gibi çıkıyorya resmi onu da almak istyorum vala bilmiyorum bakalim 🤔bu detaylı ultrasonda verdikleri resim 3boyutlu demi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ayyyyyy canım sonucu kesin söyle bize ya yerim minicik nasıl poz verecek çok merak ediyorum 🥰😇💕 bizim de yapılacak ama özelde çok para ister diye bi yandan yaptırmak istemiyorum bi yandan da o ultrasonda 3boyutlu gibi çıkıyorya resmi onu da almak istyorum vala bilmiyorum bakalim 🤔bu detaylı ultrasonda verdikleri resim 3boyutlu demi
Valla kontrolde artık yüzünü falan izliyoruz kendi doktorumda uzun uzun bakıyoruz canım fotoğrafını da veriyor 😍😍 ama detaylıya gitmek lazım maalesef ücretleri pahalı benimde gideceğim çok istedi canları sağolsun ne yapalım 😊🤲🤲💞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim hayırlı haberler alırsın inşallah bu detaylı ultrason dediğiniz farklı bir cihaz ve farklı bir doktorami gidiyorsunuz ben doktoruma sordum ben yapıyorum dedi ters bir durum görürsem renkliye gönderiyorum dedi baktı bir tek plesenta rahim ağzını kapatmış dedi aşağıya renkli ultrasona gönderdi oda onayladı onun dışında böyle dakikalarca süren bir muayene değildi doktor iki eli iki ayağı parmak sayılar ciğerler böbrek kalp atışı kesik dudak yok serçe parmak üç eklem dedi ayak düz taban dedi bukadar bumu yoksa farklimi valla bu üçüncü digerlerindede görmedim en son on sene önceydi onlarda da görmedim 🤔
5 yıl önce oğlumda benimde kadın doğum doktorum bakmıştım canım evet uzman bakıyor farklı cihaz ve perinatoloji doktoru bir sorun yok şükür bizdede ama şimdiki doktorum görün dedi bende merak ediyorum herşeyi iyi mi diye sürekli düşünüp duruyor insan o yüzden gidiyorum benim gideceğim de profesör Ahmet gül İstanbulda kendi kliniği ordan sonuçları alıp kendi doktoruma götüreceğim hayırlısı ile

Tüm sayfalar yüklendi.