Öyle umursamaz bir şekilde bakıyor ki şaşırdım ben sordum cinsiyetini kilosunu öyle söyledi kilosunu da haftasıyla aynı diyor ne biçim cevap buYa öok abartıyor bazı devlet doktorları gerçekten anne sonuçta bir ay boyunca o günü bekliyor bir kilo bir boy söylemek bu kadar zor olmamalı ya
Aslında bi tane doktor var o kadar güzel ilgileniyor konuşuyor ki randevu alırken ona denk getiremiyorsin son 1 ayım kalana kadar gitmeyecegimOlabilir canım bana hep tersler denk geldi![]()
Haklısın doktor dediğin de öyle olması lazım test istiyor neden istediğini ne işe yarayacagini bana söylemiyor sonuç çıkınca da sadece iyi diyorBence doktordan doktora değişiyor canım o bende devlete gidiyorum ama doktorum çok iyi her şeyi sormqdwn söyler istediği testleri neden istediğini der test sonuçlarını düzgünce anlatır söyle böyle diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doktor dan doktora fark var bende devlete gidiyorum doktorumu çok seviyoru
İyi ilgili davransalar bende severim doktor olduysn bu görevini layığıyla yapDoktor dan doktora fark var bende devlete gidiyorum doktorumu çok seviyorum çok iyi erkek ama
5 aydır gidiyorum 1 tanesi doğru çıktı 4 tanesine de ben sormadan hiç birşey demeyecek cinsiyetini öğrenip soylemeyecek nerdeyse ilk çocuğumda her muanemde alıyordum resim 3 yıl olmuş sistem değişmiş gelibaDoktordan doktora değişiyor ya on yargılı olma bütün doktorlara karşı bnde d vlet Hastanesi'ne gdyrum binada gel şeker yüklemesi yok demişti ypmadim hatta hiç bişey ypmadim bn ne ikili test ne üçlü bide bn soruyorum hani durumu nasıl hocam bebeğin kilosu suyu falan fotoğraf ta da haklisn bn istiyorumda bı iki defa adam akıllı çekmedi 20 haftalık oldum tekrar istdim büyüktür anlaşılmaz falan geciktirdi vermedi bnd sınırı oldum cidden
5 aydır gidiyorum 1 tanesi doğru çıktı 4 tanesine de ben sormadan hiç birşey demeyecek cinsiyetini öğrenip soylemeyecek nerdeyse ilk çocuğumda her muanemde alıyordum resim 3 yıl olmuş sistem değişmiş gelibaDoktordan doktora değişiyor ya on yargılı olma bütün doktorlara karşı bnde d vlet Hastanesi'ne gdyrum binada gel şeker yüklemesi yok demişti ypmadim hatta hiç bişey ypmadim bn ne ikili test ne üçlü bide bn soruyorum hani durumu nasıl hocam bebeğin kilosu suyu falan fotoğraf ta da haklisn bn istiyorumda bı iki defa adam akıllı çekmedi 20 haftalık oldum tekrar istdim büyüktür anlaşılmaz falan geciktirdi vermedi bnd sınırı oldum cidden
Bende ona sinirleniyorum bazen para alıyorsun 50 hamile kadına bak hepsine karşı aynı ilgide oomak zorundalarDevlet hastanesi klasik konuşması kuzum ne beklersin ki sanki bedava çalışıyorlar yüzsüzler Allah ıslah etsin
Son düzenleme: