Devlette muayene olmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya01 tarafından oluşturulan Devlette muayene olmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,573 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlette muayene olmak
Konbuyu başlatan Asya01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

Asya01

Kayıtlı Üye
rank
Canim merhaba
Naptın dr işini aldin mi randevu gün verdiler mi sezeryan için. Benim dr da başka hastaneye gitmiş 36 dayım şu anda ne olacak bilemiyorum.
Yarin gideceğim Cnm özel hastaneye muayene olup fiyat alacağım bakalım ne diyecek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yarin gideceğim Cnm özel hastaneye muayene olup fiyat alacağım bakalım ne diyecek
Sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm aynı zamana geliyor dogumumuz

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Anladigim.kadariyla sizin sanci iz cikti diye erken dogum riskine karsi bebeginizin cigerleri gelissin diye igne yapti iki hafta sonra gel dediginde 36 haftalik olucaktin sana muhtamelen 37-38 haftada sezeryan dicekti canim . Acilden giderek agrim var desen muayneye aldiklarinda seni ordaki drye anlatrsin igne yapildi doktor izinde randevu alamadim agrim olunca korktum.gsim desen belki acildeki kadin dogum drsi yardimci olur . Ve sen cikan randevuyu al kacirma zatenn kolay alinmiyo bulmusken al
Devlet Hastanesi'nde doktora gidiyordum yaklaştık iki hafta önce gittim 34. Haftadaydim nst de sancı çıktı bana iğne falan yazdı ciğer geliştirici iki hafta sonra kontrol dedi bugün randevu alamadığım halde gittim benim doktor 1 ay izne ayrilmis tek doktor çalışıyor daha kapıdan soru sormadan randevunuz var mı diyor randevu zaten alamıyorum alsam bile en yakın alacağım tarih 28 ymis nasıl yapacağım bilmiyorum özellerde malum doğum aşırı pahalı 2. Sezeryan olacaktım ortada kaldım resmen

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm aynı zamana geliyor dogumumuz
Ben de bugün başka bir devlet hastanesinden randevusu çıkınca dr umun gittiğini öğrendim moralim çok bozuldu.Yarin gidip danışacağım bakalim ne diyecekler başka dr a yönlendirirler mi yoksa randevu al gel mi diyecekler .Işin diger tarafı şu anda iptal edilen hic bir randevu yok randevu bulamiyorum.

Asya01

Kayıtlı Üye
rank
Ben de bugün başka bir devlet hastanesinden randevusu çıkınca dr umun gittiğini öğrendim moralim çok bozuldu.Yarin gidip danışacağım bakalim ne diyecekler başka dr a yönlendirirler mi yoksa randevu al gel mi diyecekler .Işin diger tarafı şu anda iptal edilen hic bir randevu yok randevu bulamiyoru

Anladigim.kadariyla sizin sanci iz cikti diye erken dogum riskine karsi bebeginizin cigerleri gelissin diye igne yapti iki hafta sonra gel dediginde 36 haftalik olucaktin sana muhtamelen 37-38 haftada sezeryan dicekti canim . Acilden giderek agrim var desen muayneye aldiklarinda seni ordaki drye anlatrsin igne yapildi doktor izinde randevu alamadim agrim olunca korktum.gsim desen belki acildeki kadin dogum drsi yardimci olur . Ve sen cikan randevuyu al kacirma zatenn kolay alinmiyo bulmusken al
Benim yaşadığım yer küçük cnm hastanede şu anda tek doktor var oda dediğim gibi randevusuz almiyor ayın 30 una bulabildim aldım ama o zamana kadar ne olur biter bilmiyorum yarın ki duruma göre eğer özel kafamıza yatmazsa gideceğim mecburen

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Benim yaşadığım yer küçük cnm hastanede şu anda tek doktor var oda dediğim gibi randevusuz almiyor ayın 30 una bulabildim aldım ama o zamana kadar ne olur biter bilmiyorum yarın ki duruma göre eğer özel kafamıza yatmazsa gideceğim mecburen
Anladim canim hayirlisi olsun insallah sende bebiste iyi olun 🙏😘

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Devlet Hastanesi'nde doktora gidiyordum yaklaştık iki hafta önce gittim 34. Haftadaydim nst de sancı çıktı bana iğne falan yazdı ciğer geliştirici iki hafta sonra kontrol dedi bugün randevu alamadığım halde gittim benim doktor 1 ay izne ayrilmis tek doktor çalışıyor daha kapıdan soru sormadan randevunuz var mı diyor randevu zaten alamıyorum alsam bile en yakın alacağım tarih 28 ymis nasıl yapacağım bilmiyorum özellerde malum doğum aşırı pahalı 2. Sezeryan olacaktım ortada kaldım resmen
Evt sana hak veriyorum kendi doktoruma randevu alamadığım için ikili tarmayı başka hastanede yaptırcam

Tüm sayfalar yüklendi.