Sorum var Deyerli anneler yardim lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 1kiz 1melek annesi tarafından oluşturulan Deyerli anneler yardim lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,319 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deyerli anneler yardim lutfen
Konbuyu başlatan 1kiz 1melek annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra Hümanin Annesi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Tek bakmak zor ama kuzum kaynanası ile kalıyor zaten anneannem yardım ediyor ona yani kaynanası sağolsuj birine o bakıyor birine o yapacak bir şey yok 😂😂korunmak lazım 🤦🏻‍♀️ 3 ay regl olmadım hiç diyr sevindi bir öğrendi li gebe 😂😂. Ayy bende bende Kayra 4 5 yaşıma gelsim öyle yaparım sanırım ypne rabbim bilir ama
Ben 40 im cikar cikmaz regl oldum bu ayda regil.oldim boyle cabuk olmasi normalmi?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ben 40 im cikar cikmaz regl oldum bu ayda regil.oldim boyle cabuk olmasi normalmi?
Kizma tek bakiyorum o yuzden eşimede benen uzak durmasini isdiyorum.ne var gebe kalmamak icin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal normal herkesin bünyesi farklı ben doğumdan sonra 1 hafta kanama oldum 😂😂sonrası yok şuan 64. Gün hala olacam
😄

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dikişlerinde ağrı olur büyük ihtimal. Doktor kontrollerini ihmal etmezsen sıkıntı olmaz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar