Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Krokma kuzum benim yengem bebeği 3 aylık iken tekrar gebe kaldı sadece sezeryan yeri çok Ağrıdı başka bir sorunu olmadı 6 ay önce de dpğım yaptı bir sıkıntısı yok şükür . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah gözün aydın
Ay oyle cok zor olmuyormu 1 bebeyi zaten cok kucuk iki kuçuk bebege bakmas zor bence bende Allah korusunn hamile kalmakdan yeniden cok korkuyorim kizimin 5 yaşi olsun sonra dogrum tek başina bakmak zor
Ay oyle cok zor olmuyormu 1 bebeyi zaten cok kucuk iki kuçuk bebege bakmas zor bence bende Allah korusunn hamile kalmakdan yeniden cok korkuyorim kizimin 5 yaşi olsun sonra dogrum tek başina bakmak zor
Tek bakmak zor ama kuzum kaynanası ile kalıyor zaten anneannem yardım ediyor ona yani kaynanası sağolsuj birine o bakıyor birine o yapacak bir şey yok korunmak lazım 3 ay regl olmadım hiç diyr sevindi bir öğrendi li gebe . Ayy bende bende Kayra 4 5 yaşıma gelsim öyle yaparım sanırım ypne rabbim bilir ama