Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Alt karınla üst tarafı yapıştıran bant dikişin açılmasın diye yapıştırılıyor su geçirmez ameliyat bandı bana da taktılar duştan sonra değiştim bi hafta sonra kontrolde doktor çıkarıp dikişlerine bakar sonra takmazsın zaten hem enfeksiyon riski yok hem dikiş yerin açılmıyor
Alt karınla üst tarafı yapıştıran bant dikişin açılmasın diye yapıştırılıyor su geçirmez ameliyat bandı bana da taktılar duştan sonra değiştim bi hafta sonra kontrolde doktor çıkarıp dikişlerine bakar sonra takmazsın zaten hem enfeksiyon riski yok hem dikiş yerin açılmıyor
Bu dediğin su geçirmez bant değil mi canım strip dikiş ayrı dimi şuan çünkü su geçirmez bant var doktor gelmeden onu çıkar demişti ben o stripi alacam dedi