Dikiş bandı strip bilen var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Dikiş bandı strip bilen var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,095 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Dikiş bandı strip bilen var mı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bende 3 tane varmış doktor onu alacağım haftaya çarşamba gel dedi çok korkuyorum artık acıtır mı
Canım banada gel alıcam dedi bende aldırtmasam olurmu dedim kurktuğum için olur dedi daha sonra kendi kendine kenarlarından kuruyup düştü 2 ay önce doğum yaptım bende

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum üç tane degil bandın adı 3m
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alt karınla üst tarafı yapıştıran bant dikişin açılmasın diye yapıştırılıyor su geçirmez ameliyat bandı bana da taktılar duştan sonra değiştim bi hafta sonra kontrolde doktor çıkarıp dikişlerine bakar sonra takmazsın zaten hem enfeksiyon riski yok hem dikiş yerin açılmıyor
AA bana sprey gibi bsy sıktılar dedi bu su geçirmez bir hafta sonra baktım küçük küçük soyuluyo o sprey

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bu dediğin su geçirmez bant değil mi canım strip dikiş ayrı dimi şuan çünkü su geçirmez bant var doktor gelmeden onu çıkar demişti ben o stripi alacam dedi
Oda onun altında olur cnm dikiş yerine onunla yapıştırıyor ben ikisini de çıkarmadım doktor çıkardı

Tüm sayfalar yüklendi.